CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Altıeylül İlçe Başkanı Hakan Şehirli ve partili belediye meclis üyeleri, parti binasındaki değerlendirme toplantısında, bir yıl önce bugün vefat eden meclis üyesi sendikacı Hüseyin Akyüz'ü de andı. 

İlçe Başkanı Hakan Şehirli şunları söyledi: 

"Bugün, Balıkesir’deki emek mücadelesi önderlerinden, Altıeylül Belediye meclis üyemiz grup başkan vekili ve sözcümüz  Hüseyin Akyüz’ün vefatının yıl dönümü.  

Altıeylül Belediye Meclisi’nin, 09.04.2019 tarihinde yaptığı ilk toplantısında CHP grubu adına Hüseyin AKYÜZ mecliste yaptığı konuşmada;

 “Sayın başkan, değerli divan üyeleri, çok değerli Balıkesir’imizin, Altıeylül’ümüzün meclis üyeleri. Hepinizi Cumhuriyet Halk Partisi adına saygı ile selamlıyorum. Muhalefet olarak, biz bundan sonra bu mecliste halkımız için yapılacak her türlü olumlu kararlara olumlu şekilde yaklaşacağız. Yanlış olduğunu düşündüğümüz, bizim tarafımızdan eksik olan şeyleri burada tartışarak bunun doğrusunu bulmaya çalışacağız. Biz böyle bir karar aldık grup olarak.” diyerek belediye meclisinde yapacağımız çalışmalarda izleyeceğimiz yol haritamızı ilan etmişti. 

Güzel ilçemiz Altıeylül’de yaşayan 183 bin vatandaşımızın temsilcisi olarak, meclis çalışmalarımızı bu anlayış doğrultusunda yürütmekteyiz.  Rantın değil, halka hizmetin yanındayız. Kimsesizlerin kimsesi, halkın derdine derman olmaya devam edeceğiz.

Bu bağlamda, Hüseyin AKYÜZ’ü aramızdan ayrılışının birinci yılında saygı ve rahmetle anıyoruz."
 

Editör: Haber Merkezi