Habertürk TV Genel Müdürü Veyis Ateş,  Gaziosmanpaşa Mahallesi'ndeki 15 Temmuz Ömer Halisdemir ve Şehitler Anıtı önünde sunduğu ana haber bültenin ardından "Seçim Özel" programıyla Balıkesir'in nabzını tuttu. 


Programda Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'nu canlı yayın konuğu olarak ağırlayan deneyimli gazeteci Veyis Ateş, Balıkesirli seçmene mikrofon uzattı, 24 Haziran'a sayılı günler kala Balıkesir'deki nabzı tuttu. 
BALIKESİRLİ NE İSTİYOR?

 
Program akışı içerisinde vatandaşların görüşlerini aktaran Veyis Ateş, Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'nu da spontane sorular yöneltti. 
Ateş'in, "Balıkesirli ne istiyor?" sorusuna başkan Kafaoğlu,şu karşılığı verdi: 
"Balıkesirli kavga istemiyor. Bizim sloganımız bu yüzden Mutlu İnsanlar Şehri. İnanın insanlar kavgayı, didişmeyi sevmiyor.  İnsanların mutluluğunu, huzurunu mutlu edecek projelerin altına imza atarak yolumuza devam ediyorum. Sevgi ve barış dilini kullanıyorum ben en çok."
CHP'LİLERİ DAVADAN VAZ GEÇİRDİ
 
Kafaoğlu, vatandaşın tercihine saygı duymak zorunluluğu bulunduklarının altını çizeren 1 milyon 300 bin kişinin belediye başkanı olduğunu hatırlattı. 
Görece seçildiğinde, CHP'li belediyelerden bazılarının Büyükşehir Belediyesiyle mahkemelik olduğuna dikat çeken Kafaoğlu, "Biz geldik oturduk, konuştuk, Vatandaşa hizmet odaklı çalışıyoruz madem dedik, sevgi dilinde buluştuk, anlaştık, davadan vazgeçtiler." diye konuştu. 
KAZDAĞLARINA TELEFERİK,
BANDIRMAYA SERBEST BÖLGE

 
15 Temmuz Anıt Parkı'nın müthiş ambiyansında gerçekleşen canlı yayında Kafaoğlu, gerçekleştirmeyi hedeflediği projelerinden de örnekler verdi. Kafaoğlu, oksijeniyle dünyaca ünlü Kazdağlarına teleferikle ulaşım, Bandırma'ya ise serbest bölge kurmayı düşündüklerini açıkladı. Turizmle birlikte sanayileşmeye de önem verdiklerini sözlerine ekledi. 
Editör: Haber Merkezi