Emitt Ayvalık Standının 3.Günündeki imza kampanyasına ünlü isimler de destek verdi. 

Ayvalık’ta Tabiat Parkının Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından günlük tesislerin kullanımına dair yapılacak ihaleye karşı çıkan Ayvalık Belediyesi, Emitt (Doğu Akdeniz Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı) standında imza kampanyası başlatarak konuyu Ayvalık gündeminden çıkarıp ulusal ve uluslarası gündeme taşıdı.

3. Günde İmza Kampanyası

Fuarın 3.gününde, Belediye Başkanı Mesut Ergin’in atılımıyla, imza kampanyası başlatan Ayvalık Belediyesi beklenmedik ilgi gördü. Saatler içinde yüzlerce imza toplanırken diğer il ve ilçe belediye başkanları, yabancı ülke temsilcileri de gelip kampanyaya destek verdi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu :

“Sözümüz imzamızdır,

biz her daim doğayı koruyan taraftayız .”

Ayvalık standına büyük bir ilgi ve kalabalıkla birlikte gelen Ekrem İmamoğlu , imza kampanyası anlatılınca ; “Bizim sözümüz imzamızdır, biz her daim doğayı koruyan taraftayız” diyerek desteğini belli etti.


Stantta önce Ayvalık Belediyesi yetkilileri ile fotoğraf çektiren İmamoğlu daha sonra stantta onu sevenlerle fotoğraf çektirdi.


Kosova Prizren Belediye Başkanı Mytaher Haskuka,

konuyu dinledi ve imzasını atarken;

“inanılır gibi değil, korunması gerekir “

Ayvalık’ı bildiğini ve çok beğendiğini belirten Haskuka, “buraların daha imtina ile korunması beklenirken, inanılır gibi değil, çok üzüldüm” diyerek imzasını attı.


Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin

 

Editör: Haber Merkezi