Balıkesir Belediye Başkan Yardımcısı ve Balıkesirspor Kulübü Başkanı Tuna Aktürk, şüpheli sıfatıyla Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi’nde sorguya alınacak. Aktürk, ‘tehdit ve şantaj’ suçlamasıyla gözaltında bulunan Yeni Balıkesir gazetesinin üç yöneticisine, Belediye’den gizli bilgi sızdırmakla suçlanıyor.

ŞOK GELİŞME
BALIKESİR’de yerel Yeni Balıkesir gazetesine yönelik düzenlenen ve “Çıkar amaçlı suç örgütü kurmak, tehdit ve şantaj yoluyla para aldıkları“ iddiasıyla Emin Boldan, Sedat Boldan ile İsmail Koca’nın gözaltına alındığı operasyonda şok bir gelişme yaşandı.

BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI ŞÜPHELİ
“TEMİZ Toplum, Temiz Basın” diye  nitelendirilen ve genişleti-rilerek sürdürülen operasyon Balıkesir Belediyesi’ne de yansıdı. Belediye Başkan Yardımcısı ve Balıkesirspor Kulübü Başkanı Tuna Aktürk, şüpheli sıfatıyla Organize Şubeye davet edildi.

BELGE VERMEKLE SUÇLANIYOR

OPERASYON kapsamında ‘şüpheli’ olarak  bugün sorguyla alınması beklenen Tuna Aktürk, halen gözaltında bulunan Yeni Balıkesir gazetesinin sahip ve yöneticilerine Balıkesir Beledi-yesi’den bilgi ve belge sızdırmakla suçlanıyor.
Editör: Haber Merkezi