BALIKESİR Milletvekili İsmail Ok ile Nesrin Ok çiftinin oğulları Fatih, Nimet -Mehmet Öksüz çiftinin kızı Banu ile hayatını birleştirdi.

Ankara'daki düğüne Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, AK Parti milletvekilleri Mustafa Canbey, Mutlu Aydemir, Belgin Gökçe Uygur, Yavuz Subaşı ile Karesi, Altıeylül, Marmara, Kepsut, Dursunbey, Bigadiç ilçe belediye başkanları, AK Parti Karesi ve Altıeylül ilçe başkanlarının yanı sıra çok sayıda milletvekili katılarak Ok çiftinin mutluluğunu paylaştı.

"ARTIK BİZİM DE KIZIMIZ VAR"

Balıkesir ve ülke siyasetinin önemli figürleri arasındaki İsmail Ok, nikah sonrası mutluluğunu "Artık bizim de bir kızımız var" diyerek dile getirdi.

Gazi Üniversitesi'nin Beşevler'deki Kültür Merkezi'nde gerçekleşen nikah töreninden bazı fotoğraf karelerini sosyal medya hesabından paylaşan milletvekili Ok, "Nimet ve Mehmet Öksüz ailesinin güzeller güzeli kızı Banu ile oğlumuz Fatih'in nikah törenlerini Allah'a şükür gerçekleştirdik. Artık bizim de bir kızımız var.  Allah bütün geçlerimize evlenmeyi ve bütün anne-babalara da çocuklarının mürüvvetlerini görmeyi nasip etsin inşallah." notunu düştü. 

balikesirim.net genç çiftimize her iki cihan saadeti, ailelerine de hayırlı olmasını diler.

Editör: Haber Merkezi