12 Haziran seçimleri hazırlıklarını sürdüren AK kadrolar tam kadro Gündoğan Mahallesinde mahalle sakinleri ile bir araya geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili A.Edip Uğur, Ak Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Özgün, Milletvekili adayı Mehmet Akif Okur ve Ak Parti İl Başkanı Mahmut Poyrazlı başkanlığındaki heyette merkez İlçe başkanı Recep Şeker, İGM Üyesi Şükrü Güneş bir çok teşkilat mensubu, İl Gençlik Kolları Başkanı Ragıp Başlı ile çok sayıda gençlik kollarından gençler yer aldı.

Ak Parti İl Başkanı Mahmut Poyrazlı, “12 Haziran'da yapılacak seçimlerin ülkemiz, Balıkesir'imiz, halkımız, hemşerilerimiz ve siz Gündoğan Mahallesi sakinlerimiz için hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Milletvekili adayı Mehmet Akif Okur, “Bu akşam siz değerli Gündoğan Mahallesi sakinlerinin katkılarıyla bir bayram coşkusu yaşıyoruz. demokrasimizin, millet iradesinin, insan sevgisinin, Allah’ın muhabbet sıfatının yaşandığı mahallelerimizden biridir. 12 Haziran seçimlerinin ülkemize Balıkesir’e siz değerli insanlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor hepinizi muhabbetle selamlıyorum” diye konuştu.

ÖZGÜN ADAY GİBİ ÇALIŞIYOR

Ak Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Özgün ise; "Her gelişimizde bizleri sevgiyle muhabbet ve coşkuyla karşılayan siz değerli Gündoğan sakinlerine teşekkür ediyorum. 12 Haziran'da Balıkesirliler olarak sandık başına gideceğiz. Sandıkları AK Parti ile dolduracağız. Başbakanımızın dediği gibi çıraklık ve kalfalık dönemi bitti. Ustalık dönemine giriyoruz. Daha büyük işler, daha güzel hizmetler yapacağız. Yarım kalan işleri tamamlayacağız. Yeniden sivil bir Anayasa yapacağız. Halk ne derse o olacak. TBMM’nin duvarında yazdığı gibi Hakimiyet Kayıtsız ve Şartsız Milletin olsun dedik. 12 Haziran seçimlerinde ben aday değilim ama aday olan milletvekili arkadaşlarımla birlikte adaymışım gibi canla başla çalışıp seçim çalışmalarında arkadaşlarımıza yanında olup destek veriyorum. Bizlere güler yüzünüzle ve sevginizle kucak açtınız bizde sizleri kucaklıyoruz ve Allah’a emanet ediyoruz” dedi.

"BİR VE BERABERİZ, 74 MİLYON KARDEŞİZ"

Seçim çalışmaları kapsamında Gündoğan Mahalesi'nde bulunan Ak Parti heyetinde son olarak söz alan Genel Başkan Yardımcısı Balıkesir Milletvekili Edip Uğur da; “AK Parti olarak birlik, beraberlik ve kardeşlik projesi dedik. Türkiye'de yaşayan insanlarımızın hepsi birinci sınıf vatandaştır. Kimsenin kimseye üstünlüğü yoktur. Birlik beraberlik kardeşlik projesini 1 Mayıs'ta gördünüz. Eskiden 1 Mayıs'ta ne oluyordu? Kan gövdeyi götürüyor, camlar çerçeveler kırılıyor, Taksim Meydanı kan revan içinde kalıyordu. Peki bu yıl 1 Mayıs'ta burnu kanayan oldu mu? Olmadı. İnsanlar birlik, beraberlik, kardeşlik içinde 1 Mayıs'ı kutladı. Onun için biz diyoruz ki; biz bir ve beraberiz, 74 milyon kardeşiz. Ayrı gayrı yok bizde çünkü biz Türkiye’yiz. 12 Haziran seçimlerinde sandığa giderken elinizi vicdanınıza koyunuz ve daha demokratik daha refah daha yaşanabilir bir Türkiye için oyunuzu kullanınız. İstikrar Sürsün Türkiye Büyüsün, İstikrar Sürsün Balıkesir ve Siz Değerli Halkımız Hemşerilerimiz Büyüsün. Seçimler hepimize hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi