Balıkesir İl Genel Meclisi'nin CHP'li Bandırma üyesi İsmet Koçyiğit, “alevi köyü diye hizmet götürülmediği” iddia edilen köye önce bir kamyon mıcır göndertti.  Ardından partililerini topladı, gazetecileri de yanına alıp Aliağa’nın yolunu tuttu.  Burada partili kadınlarla kürekler elde poz verip amacına başarıyla ulaştı, ama..  Yaptığı aslında çok tehlikeli bir şovdu.

Genel Yayın Yönetmenimiz Ramazan Demir, bu tehlikeli şovu şöyle yorumları. 


SİYASİ partiler ülkeye, siyasetçiler ise halka hizmete adamışlardır kendilerini.

Biri ülkeyi en iyi şekilde yöneterek düzlüğe çıkaracağını iddia eder.

Diğeri ise, vatandaşın dertlerine derman olacağını beyan ederek oylarımıza talip olur. Bunu yaparken siyasetçi dozu kaçırıyor zaman zaman. Hizmet ettiğini sandığı vatandaşı birbirine düşürebiliyor.

Ülkemizin Türk-Kürt kavgasının içerisine çekilmeye çalışılması bunun örneği gösterilebilir.  

Hepimizin bir mezhebi var.

Türk, Kürt, Laz, Çerkez, Alevi, Sünni, sağcı-solcu gibi ayrımların yapılması kutuplaşmadan başka ne kazanç getirdi ki ülkemize.

CHP’nin Aliağa köyündeki yol sorununu gündeme taşımasıyla bir ilgisi yok aslında yazdıklarımın. Güzel ve renkli bir eylem.

Biz gazetecilerin arayıpta bulamadığı cinsten hem de..

Ancak, ‘Alevi’ köyü diye hizmet götürülmediği iddiası şık ve yakışık olmadığı gibi tehlikelidir demeyi de hatırlamak gerekiyor hem o köyde yaşayan kardeşlerimize, hemde siyasetçilerimize..
Editör: Haber Merkezi