BALIKESİRSPOR Kulübü son genel kurulunda talip olduğu başkanlığı Kadir Dağlı'ya karşı 60'a karşı 45 oyla kaybeden İbrahim Kaya, çok önemli bir konuda az daha Balıkesirspor'u yüz üstü bırakacaktı. 

Portekizli oyuncu Nuno krizini çözdükten sonra TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulundaki (UÇK) dosyalarındaki pürüzü kaldırmak amacıyla kaynak arayışına giren kulüp başkanı Kadir Dağlı'yı telefonla arayan İbrahim Kaya, 200 bin lira yardım yapacağının sözünü verdi.  Kaya'nın bu hareketi taraftarların alkışını aldı, sosyal medyada geniş yankı buldu.

balikesirim.net bu gelişmeyi "bizim başkan rakibiyle elele verip tahtayı açtırdı" diye duyurdu. 


DELİKLİ KURUŞ VERMEDİ!

İşin gerçeği sonradan ortaya çıktı. İbrahim Kaya'nın Dağlı'yı arayıp vereceğini söylediği 200 bin lirayı vermediği öğrenildi.  

BU HABERİ GERİ ÇEKİYORUZ

balikesirim.net haber merkezi olarak, Kaya'nın sözüne güvenerek yanıltıcı haber yaptığımız için özür diliyor; o haberimizi yayından çekiyoruz.


İbrahim Kaya kaybettiği genel kurul sonrasında kulüpte Kadir Dağlı'yı ziyaret edip başkanlığını kutlamıştı. Ardından Dağlı da rakibine idaei ziyarette bulunup arkasında ismiyle firmasının yazılı olduğu forma hediye etmişti.

KULÜP AÇIKLAMA YAPTI
Bu arada, söz konusu ismin 200 bin lirayı vermediğine ilişkin kırmızı-beyazlı kulüpten de bilgilendirme yapıldı.
O duyuru şöyle: 
Sosyal medyada iş adamı İbrahim Kaya’nın kulübümüze 200 bin lira yardım yaptığı haberleri dolaşmaktadır. 
Sayın Kaya ile transfer tahtasını açmak istediğimiz dönemde görüşülmüş ancak şirket içerisinde çıkan bir aksilik sonucu destek alınamamıştır. 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.


 

Editör: Haber Merkezi