Balıkesirspor'da yeni sezon için kollar sıvandı. Transfer Komitesi oluşturuldu, iç ve dış transfer çalışmalarına hız verildi. 2011-2012 sezonu için belirlenen Bank Asya 1'nci Lige yükselme hedefi doğrultusunda kadro oluşturulması için harekete geçildi.

TRANSFER KOMİTESİ OLUŞTURULDU

Kırmızı-Beyazlı kulüpten yapılan yazılı açıklamada "Kulübümüz 2011-2012 sezonu için Bank Asya 1. Lig'e yükselmeyi hedef seçmiştir. Bu hedefi gerçekleştirecek kadroyu oluşturmak amacıyla Yönetim Kurulu, Kulüp Başkanı Tuna Aktürk, Asbaşkan Yusuf Özenç, Futbol Şube Sorumlusu Cumhur Tabanlı, Basın Sözcüsü Yalçın Dereli, Mali İşler Sorumlusu Faruk Demiraslan, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Zeybek ve Vural Alan'dan oluşan bir transfer komitesi oluşturuldu.

İlk olarak geçen sezon takımımızı çalıştıran Teknik Heyetimizle devam etme kararı alınmıştır. Teknik Direktör Mesut Dilsöz, Yardımcı Antrenörler Emin Taş, Muhammet Yılmaz, Kaleci Antrenörü Bekir Gür, Futbolcu ve Rakip İzleme Görevlisi Hakan Menekşe önümüzdeki sezonda görevlerine devam edecek.

KİMLERLE ANLAŞILDI?

Transfer Komitesi, teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda iç ve dış transfer çalışmalarını sürdürüyor.

İç transferde; Ali Öztürk, Sinan Uzun, Emre İşçiler, Olcay Çetinkaya, Furkan Çil, Fevzi Çakıcı, Ertuğrul Furkan, Zafer Cansız, Koray Karagözoğlu ve Caner Arıcı ile anlaşıldı.

Dış transferde ise Bandırmaspor'dan Ergin Altay, Ünyespor'dan Kemal Cingirt, Göztepe'den Orhan Terzi, Bandırmaspor'dan Rıza Efendioğlu, Afyonspor'dan Hasan Hatipoğlu, Tokatspor'dan Kerem Gülbahar, Adana Demirspor'dan Osman Demir, Eyüpspor'dan Onur Acar, Konya Torku Şekerspor'dan Muhammet Reis ve Samed Kartal, Keçiören Sportif A.Ş.'den Ekrem Sarıçam, Bozüyükspor'dan Ali Öztürk, alt yapıdan Kartal Öztaşkın ile anlaşma sağlandı" denildi.

BAL-KES'E 'ULUSAL LİSANS'

Balıkesirspor gibi hedefi olan takımlarda transfer çalışmalarının transfer sezonu boyunca devam ettiğinin belirtildiği açıklamada, Balıkesirspor

Yönetim Kurulunun, Balıkesirspor'u layık olduğu yere taşıma gayretlerini kırmızı-beyazlı ekibe gönül verenlerin desteğiyle sürdürdüğüne dikkat çekildi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan denetlemeler sonucunda Balıkesirspor Kulübüne 'ULUSAL LİSANS' verildiğinin hatırlatıldığı açıklamada "Ülkemizde bu lisansı alan kulüp sayısı Spor Toto Süper Lig Kulüpleri de dahil olmak üzere 27'dir. Balıkesirspor'un TFF tarafından düzenlenen U-14, U-15, U-16 ve U-17 gibi Akademik Liglerin tamamına katılması federasyonun yetkili organlarınca uygun görüldü. 2011-2012 sezonunda bu liglerde takımlarımız mücadele edecek. Böylece alt yapımız daha rasyonel biçimde genç yeteneklerin yetişmesine katkı sağlayacak. Yönetim olarak Balıkesir halkının ve iş adamlarımızın Balıkesirspor'a verdikleri desteklerinin devamını bekliyor, bugüne kadar destek veren herkese şükranlarımızı sunuyoruz" denildi.

Editör: Haber Merkezi