Balıkesirspor'da Can Cangök’ten boşalan teknik direktörlük görevine Trabzonlu teknik direktör Giray Bulak getirildi.

Sezon sonuna kadar sözleşme imzalayan Bulak’ın, kırmızı-beyazlı ekipten alacağı para açıklanmadı.

Bulak'ın Bal-Kes'te çalışacağı ekibin kimlerden oluşacağı ve maaşlarıyla ilgili bilgi verilmedi.

Bulak bu akşam Antalya kampına katılarak oyuncularla tanışacak.

ÖNCE CİHAT ARSLAN, SONRA İSMAİL ERTEKİN

Çeşitli spekülasyonlar üzerine Cihat Arslan'dan vazgeçmek zorunda kalan Balıkesirspor yönetimi, sonrasında İsmail Ertekin ile Giray Bulak'ı gündemine aldı.

Daha önce Bal-Kes'i Süper lige taşıyan Ertekin 45 bin lira maaş istedi. Yönetim bunun çok daha fazlası bir rakam isteyen Giray Bulak'la anlaştı. Cangök'ün maliyeti ise yaklaşık 10 bin liraydı.

Giray Bulak ile ilgili önemli istatistik ise bugüne kadar görev yaptığı kulüplerin neredeyse tamamında sezonu tamamlayamadı!

SEZON KÖTÜ SÜRPRİZLERLE BAŞLADI, CAN CANGÖK İLAÇ OLDU!


TFF 1'inci Lig ekiplerinden Balıkesirspor Baltok, sezona ekonomik sıkıntılar içinde başladı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kulüp Lisans Kurulu, Ulusal Kulüp Lisansı kriterlerini yerine getiremeyen Balıkesirspor Baltok’a 3 puan silme cezası verdi.
 Balıkesirspor tüm bu olumsuzluklara rağmen devre arasına 23 puanla 8’inci sırada girdi. Balıkesirspor Baltok Yönetim Kurulu daha önce kadro dışı bırakılan Okan Alkan ile Burak Çalık’ı affedince, önce Yardımcı antrenör Suat Sarıcan, daha sonra da Teknik Direktör Can Cangök istifa etti. 
Cangök Doğan Haber Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada adeta istifa ettirildiklerini  söyledi.

Y
ÖNETİMİN U DÖNÜŞÜ İSTİFA GETİRDİ
Cangök şöyle devam etti:
 “Tüm zorluklara rağmen takımı Play Off mücadelesi yapacak duruma getirdim. 
Burada oyucularımın büyük payı var. 
Okan ve Burak’ın teknik heyete sorulmadan af edilmesi, ben takımın başındayken başka teknik adamlarla görüşmeler yapılması adeta bize 'istifa et' demeye getirildi.
Bu nedenle istifa ettim" dedi.

YÖNETİMDEN GİRAY BULAK AÇIKLAMASI

Balıkesir Baltok ise resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, Ekim ayında Adana Demirspor'dan ayrılan Giray Bulak'ın takımın başına getirildiği açıklandı.
Kırmızı-Beyazlık ekibin resmi sitesinden yapılan açıklamada, "Takımımızda Can Cangök’ten boşalan Teknik Direktörlük görevine sezon sonuna kadar Giray Bulak getirilmiştir. Yeni hocamız bugün akşam saatlerinde Antalya kampına katılacak ve yarın sabah gerçekleştirilecek antrenmanda takımımızın başında yer alacaktır. 
Giray Bulak hocamıza kırmızı-beyaz renklerimiz altında başarılar diliyoruz” denildi.
Editör: Haber Merkezi