Balıkesirspor Kulübü hızla bir açmaza doğru yol alıyor. Bunun bir sinyali daha bugün verildi.

9 Mayıs'taki olağanüstü genel kurulda çıkan başkan adayına keyfi şekilde onay verilmemesi üzerine göreve devam eden Mustafa Bahçeci, bugün ekibindeki bazı isimler ile birlikte istifa ettiğini açıkladı.

Kulüp tesislerindeki basın toplantısında Bahçeci, yeniden olağanüstü kongre kararı aldıklarını belirterek, "31 Mayısta yapılacak kongreye kadar başkanlık görevini eski başkanlardan Kemal Büyükakın yürütecek" dedi.

Bahçeci, 9 Mayıs’ta ibra edildikleri kongrede yönetime talip çıkmadığını anımsatıp şöyle konuştu: “Yönetime bir tek eski başkanlardan Nadir Karaağaç talip oldu. Onu da Divan Heyeti uygun görmedi. Biz de bugüne kadar görevimize devam ettik. 

Pazartesi gecesi yaptığımız yönetim toplantısında yeniden kongre kararı aldık ve hepimiz de istifa ettik. Şu anda istifa etmiş bulunuyoruz.

Ancak Nuno Andre Coelho dosyasının transfer dönemi başlamadan önce çözümlenmesi lazım.

Görevi tamamen bırakmamız halinde banka ile olan süreçlerde sıkıntı olmasın düşüncesiyle arkadaşlarımızın bir kısmı göreve devam edecek.

Transfer yasağı ile devir aldığımız sonrasında nahoş hadiseler başımıza gelmesine rağmen bunları göğüsleyip takımı küme düşürmediğimiz için hamd ediyorum..” 

Olağanüstü Genel Kurul 31 Mayıs Cuma günü saat 16:00’da Karesi AVM'de yapılacak.

Editör: Haber Merkezi