BALIKESİRSPOR Kulübü, Portekizli oyuncu Nuno Andre Coelho dosyasından kaynaklı 'transfer yasağı'nın kaldırıldığını sosyal medya hesaplarından "müjde" olarak duyurdu. 
Bu duyuru, internet haber siteleri ve sosyal medya aracılığıyla kısa sürede yayıldı.

TARAFTAR HEYECANLANDI
Kırmızı-beyazlı camiada muthiş heyecan yarattı. Transfer beklentisi içerisine giren taraftarlar, kadroda görmek istedikleri futbolcuların isimlerini sıralayıp, yönetime önerilerde bulundu. 

HEVESLER KURSAKTA KALDI
Kulüp yöneticilerinin bir çoğu dahil çok sayıda taraftarlar, adeta ikinci bir bayram yaptı. 
Ancak kulüpten yapılan ikinci bir açıklama işin rengini değiştirdi ve camianın hevesini kursaklarında bıraktı.

NUNO TAMAM DA..
DİĞERLERİ NE OLACAK?

Gerçekte FIFA'nın Nuno Andre Coelho dosyası ile ilgili karar verdİ. 
Transfer yasağının kalkması için TFF UÇK'ya başvuran eski teknik adam ve futbolculara ait dosyaların da yapılandırılması gerekiyordu.
Ancak kulübün "transfer yasağı kaldırılmıştır" açıklaması kafaları karıştırdı. 
Bunun üzerine Balıkesirspor Kulübü ikinci bir açıklama yapmak zorunda kaldı ve transfer yasağının devam ettiğini bildirdi.

BALIKESİRSPOR'un 1. AÇIKLAMASI

"Fıfa’dan müjdeli haber
FIFA Disiplin Kurulu'nun yapmış olduğu son toplantıda kulübümüzün transfer yapabileceği kararı alınmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

BALIKESİRSPOR'un 2. AÇIKLAMASI

FIFA Disiplin Kurulu’nun yapmış olduğu son toplantıda kulübümüzün transfer yapabileceği kararı alınmıştır ve bu karar Türkiye Futbol Federasyonu’na tebliğ edilmiştir.

Bu anlamda FIFA’nın kulübümüze uygulamış olduğu transfer yasağı kaldırılmıştır. Türkiye Futbol Federasyonu, Uyuşmazlık Çözüm Kurulu’nda bulunan futbolcu ve teknik adamların alacaklarına ilişkin transfere engel borçlarla ilgili görüşmelerimiz halen devam etmektedir. Transfer tahtası açıldığında kamuoyuyla paylaşılacaktır.

Editör: Haber Merkezi