BALIKESİRSPOR'un çiçeği burnundaki Teknik Direktörü İsmet Kamak, 2-0 kaybedilen Gençlerbirliği maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Sözleşme imzalamasının ardından ekip olarak takımla 2 gün geçirdiklerini hatırlatarak sözlerine başlayan Kamak şunları söyledi:

‘’Gençlerbirliği’nin nasıl oynadığı, ne şekilde oynadığını biliyorduk.  Onun için ilk 30 dakika oyunu tutabilirsek daha dengeli bir maç olacağını düşünüyorduk. 9. dakikada gelen golden sonra dengeler biraz değişti ama iyi reaksiyon verdiğimizi düşünüyorum.

İkinci yarıyla beraber, özellikle ilk 15 dakika arka arkaya attığımız kornerlerle rakibe ciddi sıkıntılar da yaşattık.

O dakikalarda gol atmayı umarken kaybettiğimiz toplarda rakip ayağa oynayarak atak yapmaya başladı.

Oyuna hamle yaptık. Hamleyle beraber savunma güvenliğini de biraz elden bıraktığımız için ikinci golü yedik.

Futbolcularımızın hem soyunma odasında hem de maça çıkarken göstermiş olduğu motivasyon ve reaksiyon beni memnun etti.

Milli maç arası uzun bir süre. Bizim için de çok iyi olacak. Hem teknik-taktik anlamda hem de metal anlamda çalışmalar yapacağız.

Ben, Balıkesir’in çok önemli bir şehir olduğunu düşünüyorum. Balıkesirspor’un da çok önemli bir marka olduğunu düşünüyorum.

Eğer birlik olursak, bir bütün halinde hareket edersek Balıkesirspor’un bu girdaptan çıkıp kümede kalacağına inanıyorum.

Arkadaşlarımız gerçekten karakterli oyuncular. Zaten önceden de tanıdığım arkadaşlardı. Bu 2 gün içerisinde konuştuğumuzda ben bunu gördüm.

Takıma geç katılan oyuncular var. Henüz fizik olarak hazır olmayan arkadaşlarımız var. Çalışmalarla birlikte onları hazır hale getireceğiz.’’ 

Editör: Haber Merkezi