Balıkesirspor Kulübü tarihinde böylesi ne görüldü, ne yaşandı, ne duyuldu. 

Bugüne değin kulaktan kulağa konuşulan astronomik borç yeni başkan Mustafa Bahçeci tarafından doğrulanırken hangi dönemde yapıldığını açıklamadı! 

Borcun İstanbul'dan bir avukata olduğunu duyanların ağzı açık kaldı.
Balıkesirspor'un çiçeği burnundaki kulüp başkanı Mustafa Bahçeci, şehirdeki gazetecilerle bir araya geldi. Yönetimdeki isimlerin mazereti olanlar dışında tam kadro katıldığı değerlendirme toplantısında, borçla ilgili şu bilgiyi paylaştı: 
"Bu kulübün, bir avukata 1 milyon 34 bin lira  borcu var. 
Bir kulübün bir avukata 1 milyon 34 bin lira ne borcu olur ki?
Kulübün gelirlerine el koydurmuş. Araştırdık. İstanbul'da bulduk.  Kendisiyle yapılan sözleşmedeki rakamın 400 bin euro olduğunu öğrendik."
Bahçeci'nin bu ifadeleri kullanırken şaşkınlığı konuşmasına yansıyordu.
35 MİLYON LİRA BORÇLA TESLİM ALDI
Balıkesir'in dinamiklerini Kırmızı-Beyazlı camia için harekete geçirme notasında genel kuruldan başlayarak bugüne değin önemli mesafe kateden Mustafa  Bahçeci, 8 Mayıs'ta görevi 35 milyon lira borçla teslim aldıklarını anımsatarak şunları söyledi: 
"Borç yanında transfer yasağı olan, futbolcuları ve taraftarı moralsiz, bir kriz süreci vardı. 
İşimizin kolay olmadığını biliyordum. Allah'ın izniyle yönetimimiz, basın mensupları, taraftarlarımız, kamuoyu ve tüm tarafların desteğiyle biz bu gemiyi çok iyi yüzdüreceğiz . 
Ben çok ümitliyim."
30 GÜNDE 6 MİLYON ÖDEME YAPTI
Göreve başlamalarından geçen süre içerisinde toplamda 6 milyon liralık borç ödemesi yaptıklarını açıklayan Bahçeci, Balıkesirspor'un PTT 1. Ligde en az borcu olan 3-4 kulüpten biri olduğuna dikkat çekerken, "Belediye destekleri olmazsa 1. Lig ve altı takımların yaşama şansı yok" vurgusu yaptı.
BALIKESİRSPOR'A YENİ TESİS
Balıkesirspor Kulübü'ne yeni tesis müjdesi de veren ünlü müteahhit Bahçeci, TOKİ Yeni Mahalle yakınındaki 153 dönümlük arazinin tahsisiyle ilgili sözleşmeyi imzaladıklarını açıkladı
Bahçeci, sorularını samimi şekilde cevaplandırdığı yerel gazetecilerle buluşmasını iftar yemeğiyle noktaladı.
Balıkesirspor Kulübü yeni yönetiminin basınla buluşmasına ve iftar yemeğine şehirdeki medyanın ilgisi yoğun oldu.

 
Editör: Haber Merkezi