Kelemençe, selefi Yusuf Hocaoğlu gibi, Sabri Uğur döneminde hem Belediyespor, hem de Balıkesirspor Kulübü yönetimlerinde görev almıştı. Yeni ekibin Belediyespor'da bugüne değin kimsenin cesaret edemediği değişimleri gerçekleştirmeye hazırlandığı öğrenildi. Balıkesirim.net haber merkezine ulaşan bilgilere göre, bayan voleybol takımı dağıtılacak, futbol şubesi yarışmacı olmaktan çıkacak. Altyapıya önem verilecek. Belediyespor özüne dönüş yapacak!

Büyükşehir Belediyespor'da genel kurulu sonrasında Mehmet Kelemençe, yeni dönemde kulüp başkanlığına seçildi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü genel kurulu gerçekleştirildi.
Divan başkanlığını Sefer Atak’ın yaptığı genel kurulda Mehmet Kelemençe başkanlığındaki yönetim kurulu listesi, seçimlerde tek liste olarak yer aldı.
Yapılan oylama sonrasında Mehmet Kelemençe ve yönetimi oy birliği ile Büyükşehir Belediyespor Kulübü yönetim kuruluna seçildi.

YUSUF HOCAOĞLU BİR YÜKTEN KURTULDU!


Büyükşehir Belediyespor’un bayrağını yeni göreve gelen arkadaşlara teslim etmekten dolayı mutlu olduğunu dile getiren eski Başkan Yusuf Hocaoğlu, “Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün başarısı için gecemizi gündüzümüze kattık. Kulübümüzü en iyi şekilde temsil ettik. Faaliyet gösterdiğimiz branşlarda hep zirve için mücadele ettik. Son anlarda yaşadığımız şanssızlıklar nedeniyle şampiyonlukları kaçırdık. Görev yaptığım arkadaşlarımla birlikte her zaman uyum içerisinde ve Büyükşehir Belediyespor’un başarısı için çalıştık. Şimdi bayrağı teslim etme zamanı. Yeni göreve gelen arkadaşlarıma başarılar diliyor, bize her zaman destek olan ve maddi ve manevi yanımızda olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Zekai Kafaoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.

KELEMENÇE TECRÜBELİ
Büyükşehir Belediyespor kulübüne hizmetlerinden dolayı Yusuf Hocaoğlu ve ekibine teşekkür eden Başkan Mehmet Kelemençe, “Bayrağı teslim aldık ve arkadaşlarım ile birlikte çıtayı daha yükseğe çıkartmak için mücadele edeceğiz. Güçlü ve başarılı bir Büyükşehir Belediyespor kulübü için çaba göstereceğiz. Görev bölümünü yaptıktan sonra yol haritamızı belirleyecek ve hedeflerimizi koyacağız. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz” dedi.

YENİ EKİPTE KİMLER VAR

Mehmet Kelemençe
başkanlığındaki Büyükşehir Belediyespor yönetiminde şu isimler yer alıyor: 

Fikrettin KOCAMAN

Murat ADISANOĞLU
Eyüp UYGUR
Cihat ŞİMŞEK
Sedat AĞAN
İbrahim TEKİN
Adem KARABIYIK
Eşref USLU
Mustafa ATAR
Hakan Afşin ARICAN
İsmail MERAL
Ali MERCAN

DENETLEME KURULU 
Fahri KONUK
Soner KORKMAZ
İsmail BERBER

BASKF DELEGELERİ 

Mehmet KELEMENÇE
Fikrettin KOCAMAN
Hakan Afşin ARICAN

Editör: Haber Merkezi