ŞAMPİYONLAR ligi finalinde açtığı Bandırmaspor formasıyla hem ilimizin hende Ban-Ban'ın reklamını yapan kişi, Türkiye'de günün konusu oldu.

Wembley Stadyumu'nda Barcelona-Manchester United arasında oynanan Şampiyonlar Ligi finalinde Bandırmaspor, atkısını açan gizimli Türk ortaya çıktı.
 
Finalde Bandırmaspor atkısını açan kişinin işadamı Ayhan Atik olduğu öğrenildi.

Dünyada milyonlarca kişi tarafından izlenen Şampiyonlar Ligi finalinde Türkiye'den sadece Balıkesir'in Bandırma ilçesi takımı Bandırmaspor atkısı ekranlara gelmişti. Atkının hem ulusal hemde uluslararası ekrana yansıması Bandırmasporlular tarafından sevinçle karşılandı.
 
Bandırmaspor'un adının kısa süre de ekranlarda görülmesi Bandırmaspor'u tüm dünyaya tanıttı. Görüntü, maçı anlatan spiker İlker Yasin ve yorumcu Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'i de şaşırttı.

Terim, Bandırmaspor'u överek Spor Toto 2. Lig Play-Off'da final oynayan Bandırmaspor'u tebrik etmişti.



ATKI SIRRI ÇÖZÜLDÜ
Bandırmaspor'un atkısının Barcelona atkısının yanında bir Barcelona taraftarının elinde görülmesinin sırrı da çözüldü.

Atkının sahibinin Bandırmalı ve koyu Bandırmaspor taraftarı olan işadamı Ayhan Atik olduğu ortaya çıktı.

Bandırmalı işadamı Ayhan Atik, dev maçı izlemek için İngiltere'nin Londra kentine gitti.

Maça giderken yanında Bandırmaspor atkısı götürdüğünü söyleyen Atik, "Sahada müthiş bir atmosfer vardı. Aklıma ilk gelen Bandırmaspor atkısını açmak oldu. Atkıyı kaldırdıktan sonra yanımda oturan Barcelona taraftarı atkıdaki yazıyı sorunca, ben de Bandırmaspor'un bir Türk takımı olduğunu söyledim. Resim çektirmek istediler. Bunun üzerine bir taraftar Barcelona atkısını gösterirken o da Bandırmaspor atkısını açarak gösterdi. Kameralar bu sırada görüntüyü ekranlara yansıtmış. Maçı izleyenler sahneyi görmüş. Bandırmaspor atkısını maçı izleyen bir buçuk milyar insana izletmekten dolayı gurur duyuyorum" dedi.
Editör: Haber Merkezi