Balıkesirspor Kulübü olağanüstü genel kurul toplantısı dün akşam Karesi Alışveriş Merkezi toplantı salonunda yapıldı. 222 delegenin katıldığı kongrede Tuna Aktürk yeniden başkan seçildi.

Kongrenin divan başkanlığına Belediye Başkanı İsmail Ok, üyeliklere ise Mehmet Çalışkan, Hüseyin Dayanç ve Metin Mengüç getirildi. Genel kurulda ilgili kurulların raporları okunup oylamaya sunuldu. Kongre divan başkanlığına Balıkesirspor yönetimi için tek liste sunulurken, Tuna Aktürk oy birliğiyle yeniden başkanlığa seçildi. 
Karesi AVM'de yapılan kongrede 400 üyenin 222'si hazır bulundu. Aktürk seçime tek aday olarak girdi. Divan başkanlığını Belediye Başkanı İsmail Ok yaptı. Vali Ahmet Turan ve milletvekilleri salona gelmedi. Vali ile milletvekillerinin kongreye davet edilmeyi öğrenildi.

Üyelere zorlu bir sezon geçirdiklerini söyleyen Aktürk, "Ofspor deplasmanına giderken kulüp binamız Emniyet mensuplarınca basıldı. Sıkıntılı süreçlerden geçerek zafere ulaştık" dedi.
"ZOR GÜNLER AŞTIK"
Başkan Tuna Aktürk, kendisine ve yönetim kuruluna gösterilen teveccühten dolayı teşekkür ederek, "Geçtiğimiz ligi şampiyon olarak tamamladık ve PTT 1. Lige yükseldik. Çok zor günleri aşarak, bugünlere geldik. Sizlerin duaları ve desteğiyle de Balıkesirspor'u şampiyon yaptık. Emin olun bu takımı daha büyük noktalara getireceğiz. Belediye Başkanımız İsmail Ok'a da desteklerinden dolayı teşekkür ederiz" dedi.
ÜÇ YABANCI İLE GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR
Transfer çalışmalarına hızla devam ettiklerini belirten Aktürk, "Kaleci Ahmet Şahin, Caner, Rıza, Hasan Hatipoğlu, Ali Akburç, Mustafa Şen, Hüseyin Kar, Ertuğrul Aslan, Deniz, Ali Öztürk ile bu sezonda yolumuza devam edeceğiz. Gençlerbirliğinden Mustafa Kayabaşı ile 3 yıllık anlaştık. Turgutlu'dan Yalçın, Çaykur'dan Murat ile de anlaştık. Bunların dışında 6 arkadaşımızla önümüzdeki hafta sözleşme imzalayacağız. Üç yabancı oyuncu ile de görüşmelerimiz sürüyor. Amacımız Balıkesirspor'u en kısa zamanda bir üst lige çıkartmak" diye konuştu.

BALIKESİRSPOR'UN YENİ YÖNETİMDE KİMLER VAR?
Tuna AKTÜRK (Başkan), Yusuf ÖZENÇ, İsa Tamer ÇELİK, Mustafa BAHÇECİ, İsmail SARSILMAZ, Feyyaz ÇİFTÇİ,
Hüseyin ASLAN BOĞA, Metin BAYKAN, Mustafa BİLSEM, Cumhur TABANLI, Zeki ÇIKRIKÇI, Harun ATABAY, Selman ASLANÇERİ, Faruk DEMİRASLAN, Sertaç GÜNDOĞAN, Asım BARLAS, Osman ÇİMEN ve Ezel ERGÜN.
Denetim Kurulu Asil Üyeleri: Mehmet ÇALIŞKAN, Tuncay KÖSE, Uğur EROL.
Disiplin Kurulu Asil Üyeleri: Selim SÖZERİ, Ahmet HELVACIGÜL, İbrahim SAVAŞ
Federasyon Delegeleri Asil Üyeleri: Tuna AKTÜRK, Yusuf ÖZENÇ, Faruk DEMİRASLAN
Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Delegeleri: Tuna AKTÜRK, H. Aslan BOĞA, Harun ATABAY, Osman ÇİMEN, Cumhur TABANLI, Feyyaz ÇİFTÇİ.

Editör: Haber Merkezi