İŞTE O İFTİRA PAYLAŞIMI


HEM CEZA, HEM TAZMİNAT DAVASI

Balıkesirspor camiası yanında Balıkesir ili genelinde sevilen ve saygıdeğer bir isim olan Can Cangök, faceboktaki bu paylaşımın ardından Cumhuriyet Savcılığı'na giderek suç duyurusunda bulundu. Cangök, bu paylaşımın altına hakaret dolu yorumlar bırakan bazı isimler hakkında da ayrıca şikayetçi oldu. Pırıl pırıl bir geçmişe sahip olan Can Cangök'ün hakkındaki iftiralarlailgilitazminat davası açacağı da öğrenildi.

BALIKESİR CANGÖK'E SAHİP ÇIKTI
İFTİRACILARA LANET OKUDU
Balıkesirliler, Can Cangök'e sahip çıktı. Kırmızı-Beyazlı takıma hem ftubolcu, hem teknik adam olarak hiç bir maddi çıkar gözetmeden emeğini veren Can Cangök'e destek amacıyla Facebok ve twitter da binlerce mesaj paylaşıldı. İşte bu mesajlardan bir kaçı..


Balıkesirspor
 Kulübü'nden yapılan açıklama şöyle:
YARGIDA HESAPLAŞACAĞIZ
Kulübümüzün ve şehrimizin en büyük markası BALIKESİRSPOR adına hesap açıp takipçi sağlayan, bundan nemalanan bu siteye ve kullanıcısına yaptığı yalan ve yönlendirici haberlerinden dolayı suç duyurusunda bulunacağız. 
Derhal site ismini değiştirerek bu yoldan nemalanmayı bırakması adına tüm haklarımızı yargı yolunda kullanacağımızı kamuoyuna bildiririz.


CAN GİBİ BİRİNE BU YAPILIYORSA....

Bu arada. takımın akşam antrenmanını ziyaret eden taraftarlar, hakkında asılsız iddialar ortaya atılan Teknik Direktör Can Cangök ve genç futbolcu Furkan Çil'e destek verdi. Balıkesirspor Baltok'a, Boluspor maçında başarılar dileyen taraftarlar baklava ve çiçek ikramında bulunup Can Cangök ile bir süre sohbet etti.
Editör: Haber Merkezi