Marmara Grubu 2. Amatör Küme Ligi'nin Kızıksa Stadında yapılan son maçında lig lideri Avşaspor ile üçüncü sıradaki Kızıksaspor arasındaki maçta Kızıksaspor 2-0 galip gelince 41 puanla şampiyon oldu.

Manyas İlçe Jandarma Komutanlığı'nın maçın önemine istinaden yoğun güvenlik önlemi aldığı karşılaşmada Avşa'dan gelen 40-50 civarında taraftar saha dışarısında ve Kızıksaspor türbinlerinin karşısında maçı izledi. İki takımın da güzel bir futbol sergilediği maçta Kızıksaspor ilk yarıda Enes, ikinci yarının son dakikalarında ise Tolga'nın golleri ile maçı 2-0 kazanan taraf oldu.

Maç bitiminde şampiyonluk kupasını Balıkesir Amatör spor Kulüpleri temsilcisinin elinden alan Kızıksaspor, sevinçlerini önce taraftarları ile daha sonrada Kızıksa Belediyesine ait itfaiye aracının üzerine binerek belde halkı ile paylaştı.

Maçı izleyen Kızıksa Belediye Başkanı Yüksel Zeki, siyah beyazlı ekibin antrenörü Serkan Görür ve futbolcuları tek tek öperek kutladı. Başkan Yüksel Zeki, "Çocuklarımız bir sezon boyunca döktükleri terin karşılığını şampiyonlukla taçlandırdı. Önümüzdeki yıl Birinci Amatör Küme'de de takımımız en iyi dereceyi elde etmek için mücadele edecektir" dedi.

Editör: Haber Merkezi