BALIKESİRSPOR Kulübü, takımın peş peşe aldığı kötü sonuçlar üzerine, önce parayı buldu, ardından kapalı tahtayı açtı, ve bir kez daha transfere yüklendi. İlk bombayı İstanbulspor'dan Muhammed Enes Durmuş'u kiralayarak patlattı. 

BAŞKAN MÜJDEYİ VERDİ
İLHAN EKER'İ HEDEF YAPTI


Balıkesirspor'a büyük bir heyecanla talip olup verdiği sözlerle camiaya umut olan kulüp başkanı Ümit Arslan, tahtayı bir kez daha açtığını müjdelediği bugünkü basın toplantısında, "Transferleri yaparak kulübümüzü hak ettiği yere taşıyacağız." dedi.
Başkan Arslan, son gelişmeleri paylaştığı toplantıda, birlikte yola çıktığı ekip arkadaşları arasındaki İlhan Eker ile Murat Ustalı'yı isim vermeden eleştirerek hedef gösterdi. 

UÇK'DA 25 DOSYA VAR
Balıkesirspor Kulübü'nden alacaklı futbolcu, teknik adam ve menejer sayısı 25 olarak açıklandı.
Başkan Ümit Arslan, tahtayı açma süreciyle ilgili olarak şöyle konuştu:


"24 imzayı 4 gün içinde tamamlayarak geldiğimiz noktada hem yöneticimiz hem Balıkesirspor'da futbol oynamış hem de hizmet etmiş malum arkadaştan imzamızı alamadık. Bunun üzerine alacağı 827 bin 899 lira yatırarak, 1 haftalık gecikme sebebi olan malum arkadaşın dosyası da kapanmıştır, bundan sonraki süreçte de herhangi bir engel yoktur. Tahtanın açılmasıyla birlikte dana önce anlama yaptığımız oyuncuları 30 Ocak Cumartesi günü oynayacağım Tuzlaspor karşılaşmasına yetiştireceğiz." 

CİHAT HOCA "TRANSFER İSTEMEM" DEMİŞTİ

Bilindiği üzere, ligin 11. haftasındaki Bandırma yenilgisi bahane edilerek kovulan Mesut Dilsöz'ün yerine takımın başına getiren Cihat Arslan, yaptığı açıklamalarda "ben transfer istemiyorum" demişti.

Kırmızı-Beyazlı takım Arslan'la çıktığı 7 maçta ancak 2 puan toplayabildi ve 16 puanla küme düşme hattına indi.

Editör: Haber Merkezi