BALIKESİRSPOR, 2011-2012 sezonunu dün Atatürk Stadyumu'nda gerçekleştirilen törenle açtı.
 
Sezona 'Hedef Bank Asya Ligi' parolasıyla hazırlanan kırmızı-beyazlı ekip, açılış maçında karşı karşıya geldiği Süper Lig temsilcisi Manisaspor ile 1-1 berabere kaldı.

TARAFTAR YALNIZ BIRAKMADI

Sezon açılışı törenine Vali Yılmaz Arslan, Belediye Başkanı İsmail Ok, Emniyet Müdürü Ömer Aydın ve İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Gürcan Sercan katılırken, yaklaşık 5 bin taraftarda kırmızı-beyazlı ekibi yalnız bırakmadı.

Yeni transferlerin ve kadronun tanıtıldığı törende kurban kesilerek, dualar edildi.

Balıkesirspor-Manisaspor arasındaki sezon açılış maçını Balıkesirli Süper Lig Hakemi Aytekin Durmaz yönetti.

Törende konuşan Balıkesirspor Kulüp Başkanı Tuna Aktürk, bu sezon Bank Asya 1. Lige çıkma istediklerini söyledi. Zorlu bir grupta kaliteli takımlarla mücadele edeceklerini hatırlatan Aktürk, iyi bir kadro oluşturduklarını belirtti.

TÜM OYUNCULAR ŞANS BULDU

Karşılıklı atakların yaşandığı Balıkesirspor- Manisaspor karşılaşmasında her iki ekipte as kadroları ile sahaya çıktı. Dostluk havasında oynanan karşılaşmada Manisaspor’un yabancı oyuncularının tümü kadrodaydı. İlk yarısı karşılıklı ataklarla geçen karşılaşmada Manisasporlu oyuncuların sert şutlarını kaleci Ergin kurtardı.

Balıkesirspor’un golünü ikinci yarıda oyuna giren Coşkun kaydederken, konuk ekibin golünü ise 75'nci dakikada İsmail attı.

Editör: Haber Merkezi