BALIKESİR Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Balıkesirspor Kulübü'nü  "A Takımı"ndaki ünlü müteahhit Mustafa Bahçeci'ye emanet ettiği kongrede camiayı da birbirine kenetledi. 
CAMİAYA UMUT SAÇTI

Görevinden istifa eden önceki Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur'un kulüp başkanı yaptığı Remzi Boncuk, 10 aylık görev süresinin sonunda kulübün borcunu 38 milyon lira olarak açıklamasıyla genel kurul salonuna çöken karamsarlığı ortadan kaldırma görevi Zekai Kafaoğlu'na düştü.
BORÇ, KORKULACAK KADAR DEĞİL

Kafaoğu, "Balıkesir'de iş yapıp vergi dairesi başka illerde bulunan firmalarımızı da dahil ettiğimizde 1 milyar doların üzerinde ihracat yapan bir iliz. 30 milyon lira borç var diye korkmayın. Bugün Eskişehirspor'un 300 milyon lira borcu olduğu söyleniyor.  Balıkesirspor'un borçları korkulacak bir borç değil" diye konuşarak kırmızı-beyazlı caimanın gönüllerini ferahlattı.
SEN BEN KAVGASI YOK

Kafaoğlu şunları söyledi: 
"Balıkesirsporumuz Balıkesir'de yaşayan 1 milyon 205 bin kişi yanında dünyanın değişik ülkelerinde yaşayan bir milyonun üzerindeki Balıkesirlinin de takımı. Buralarda sen ben kavgası yaparak bu sevdamıza zarar veremeyiz. Kuruluşundan buyana emek veren başkan ve yönetimine tebrik ediyorum. Kolay bir iş değil. Her babayiğit'in harcı değildir. Sorumluluk gerektirir.
BALIKESİRSPOR'UN YANINDAYIZ

Bütün paydaşlar güçlerini birleştirmeli. Herkes Balıkesirspor için nasıl katkı sağlayabilirim diye düşünmeli. Eleştirmek kolay herkes katkı sağlamalı. Bütün müesseselerimizle Balıkesirspor'un arkasında olmalıyız. 
Balıkesir'de ekmek yiyen Balıkesir'de üretim yapan, istihdam oluşturan, iş adamlarının taşın altına elini koyması lazım. Bizler de yerel yönetimler olarak 20 ilçe belediye ile herkesi taşın altına koymayı davet ediyoruz. Büyükşehir olarak bu işin yanında olacağız. "

Editör: Haber Merkezi