AK Partiye gönül vermiş bizler, hayat mücadelesinde yorulduk artık be Reisim. 
Partimize gönül vermiş, evine ekmek götürmek, asgari ücretle ailesini geçindirmek için mücadele eden, 40 yıl esnaflık yapıp da, 1200 lira emekli maaşıyla torununa harçlık parası verecek durumu olmayan bizler, kimseye muhtaç olmadan geçinme mücadelesinden, yorulduk artık be Reisim. 
Asgari ücretle, taşeron firmalarda çalışıp, seçim zamanlarında kapı kapı dolaşıp, geceleri bayrak asıp broşür dağıtıp, ertesi gün iş yerine gittiğinde yalakalık yapıp makam mevkilere kurulan, 5-10 bin lira maaş alıp partim ve davamızla alakası olmayan müdür, bürokrat, daire başkanı insanların ağız kokusundan, horlamasından, ekmeğimizin onların iki dudağı arasında olmasından, işten çıkarılırım korkusunu yaşıyor olmaktan, yorulduk artık be Reisim. 
Bizler artık geçinemeyen, kavga eden vekillerden belediye başkanlarından, Partimiz de Emniyet Müdürü döven belediye başkanlarını görmekten, fetö'yle yeterince mücadele etmeyen bakanlardan, genel başkan yardımcıların dan vekillerden, damadı oğlu, kızı gelini fetö'den yargılanan, tutuklananlar dan, davamızın da, çıktığımız yolunda değerini bilmeyen, Sana da bize de dost görünüp, gerçekte post peşinde koşan, sadece kendi gelecek ikballerini, menfaatlerini ve yalaka çevrelerini düşünen, ilk engelde, ilk tökezleme de, sana çelme çakacak olanların, senin etrafında olmasını görmekten yorulduk artık be Reisim. 
Vekillerin, belediye başkanlarının, İl Başkanı ilçe başkanlarının, Ankara'da masa başında belirlenmesinden, hatta son dönemde yönetimlere girecek olanların Ankara'dan gönderilen kişiler tarafından, dava sadakatine bakılmayıp, rencide edici sorular sorulup, sözlü sınavlarla yönetimlere alınmasından, yorulduk artık be Reisim. 
Bizler yorulduk artık be Reisim. Teşkilat içi kısır kardeş kavgaların dan, Ankara'dan gelenlerin biz kardeşleri kaynaştırmak yerine ayrıştırmasından, dere beylik gibi yönetim anlayışların dan, insanlara parası, diploması kadar değer veriliyor olmasın dan, yorulduk artık be Reisim.
Olmaz ya, Allah rızası için kapat bu il-İlçe teşkilatlarını be Reisim, kapat ki kavgalar bitsin, kardeşler bir birini koltuk sevdası yüzün den yemesin, kalpler gönüller kırılıp dökülmesin, üç günlük dünya için, birbirini üzmesin. Kapat ki Reisim, ilde ilçelerde toplam da bin kişinin koltuk kavgası, milyonluk şehirleri zehirlemesin. 
Bizler kimler miyiz be Reisim;
Bizler 15 Temmuz da senin bir işaretinle sokağa dökülenler, bizler çocuğuna bedelli askerlik yaptıracak parası olmadığı için, vatan millet için askere gönderen şehit veren, gazi veren analar babalar. 
Bizler 1200 lira emekli maaşı ile ayın sonunu getirmeye çalışan, emekli dul yetimler. 
Bizler söz verip hala vergiden muaf tutamadığımız asgari ücretliler, 
Bizler söz vermemize rağmen, ümitle kadro bekleyen, hale kadro veremediğimiz günümüz modern köleleri, taşeron işçiler. 
Bizler 3600 gösterge hayaliyle, ümidiyle yaşayan, gece gündüz Gabar dağın da, Çukurca'da terörist olan her yerde, terör örgütlerine karşı, yaz demeden kış demeden mücadele eden emekli polisler.
Bizler geceleri sabahlara kadar gözyaşı döküp, her namazdan sonra senin sağlığın için, Ümmetin geleceği için dua eden dedeler, nineler. 
Bizler kimler miyiz, sen öksürdüğünde, sesin kısıldığını da gözyaşı döküp hasta olup yatağı düşen, Sen uçağa binip yurt dışına gittiğinde Ülkeme dönünceye kadar gözlerine uyku girmeyen, senin kılına zarar verecek olanlara dünyayı dar edecek kadar seni seven, Allah'tan ve senden başka güvenecek kimsesi olmayan, seni Ülkemin ve Ümmetin son umudu gören garipler, karşılıksız Ülkemizin sevdalıları, senin dava kardeşleriniziz.
Reisim biz dertliyiz, biz senin derdinle dertlenenleriz.
Reisim lakin bizler artık yorgunuz, yorulduk çünkü, çizgimiz den, dava şuurundan uzaklaşan, yolu da yolculuğu da bitirecek,ilk engel de, ilk engebe de, ilk tökezleme de, davamızın da, yolumuzun da değerini bilmeyen insanlarla yürümekten, senin hatırına onları desteklemekten, seni onların yalnız bırakmasın dan, hala baş köşeler de olmalarını görmekten yorulduk be Reisim. 
Bizler; bu yorgun olanlar kimler miyiz, be Reisim.
Bizler Ak Partime başından beri oy veren, sen davamızın lideri olmaya devam ettiğin müddetçe senin hatırına üzülsek de ,kırılsak da, yorulsak da, seni terk etmeyecek olanlarız.
Reisim bizi sen yormadın amma, bizi yordular be Reisim, bizlere bu dünyada dinlenmek yok, İnşallah öbür alemde, Sen de, bizde beraberce dinlenenlerden oluruz. 
Selam ve Dua ile