Lokantacılar Odası Başkanı Hasan Yıldız, odanın en eski üyesi olan 82 yaşındaki köfteci Ethem Işık’ı dükkanında ziyaret etti, elini öptü, teşekkür belgesi verdi ve “Sen bizim başımızın tacısın” dedi.

Balıkesir Lokantacılar Odası’nın en eski üyesi olan ve 60 yıldan bu yana köftecilik yapan Ethem Işık’ı Lokantacılar Odası Başkanı Hasan Yıldız dükkanında ziyaret etti. Başkan Yıldız büyük ustanın elini öptü, odaya yaptığı katkılardan dolayı teşekkür belgesi verdi. Türk bayrağı ve çerçeveli resmini 60 yıllık ustaya hediye eden Hasan Yıldız Ethem Işık’tan geçmiş yıllardaki esnaf-sanatkarın durumunu ve yapılan çalışmaları anlattı.

Başkan Yıldız, “Siz bizim başımızın tacısınız. Allah sizi başımızdan eksik etmesin. Geçmiş yıllarda odamız yönetim kurulunda da görev yaptınız o zamanlar üyelerimiz için de büyük mücadeleler verip çalışmalar yaptınız. Şimdi bayrak bizde. Bizde üyelerimiz için çalışıyoruz. 60 yıldan bu yana lokantacılık ve köftecilik ile uğraşıyorsunuz. Mesleğimize duyduğunuz özen ortada. 82 yaşındasınız ve halen mesleğinizin başındasınız, gençlere örnek oluyorsunuz. Sizin mesleğinizdeki arzu ve istek bizleri mutlu ediyor” dedi.

82 yaşındaki 60 yıllık usta Ethem Işık’ta hatırlanmanın güzel olduğunu, çalışmayı sevdiğini hatırlattı. Işık, Başkan Hasan Yıldız’a yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi