Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz’in Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanmasıyla boşalan göreve,  İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Şahan Çoker atandı.
Önümüzdeki hafta içerisinde Balıkesir'deki görevine başlaması beklenen Çoker'in "Sarı Ceketli Yalnızlık" ve "Hüzün Entarisi" adlı iki şiir kitabı bulunuyor. 
Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Şahan Çöker, Balıkesir'de göreve başlamadan önce ilk ziyaretini Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'a gerçekleştirdi. 
ŞAHAN ÇOKER KİMDİR?
1964 Tokat Zile doğumlu olan Şahan Çoker, Gazi Üniversitesi Turizm Eğitim Fakültesi’nden mezun oldu. Çeşme Turizm Meslek Lisesi’nde uzun yıllır öğretmenlik yaptı. Ardından İzmir Bayraklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine getirildi. Buradan İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevine atanan Çoker, AB projeleri, dökümentasyon, Ar-Ge ve sosyal işlerden sorumluydu.  
"Sarı Ceketli Yalnızlık" ve "Hüzün Entarisi" adlı iki şiir kitabı bulunan Çoker, İzmir merkezli Kanal 35 Televizyonu’nda her cuma akşamı ’Şahan Çoker ile BERCESTE’ adlı şiir programının yapımcılığını ve sunuculuğunu sürdürüyor.

Editör: Haber Merkezi