Etkinlik öncesinde bir açılış konuşması yapan Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş, üniversitenin tüm birimlerinin ve tüm öğrencilerinin kendileri için değerli ve eşit olduğunu belirtirken, katılımcı yönetim anlayışıyla öğrencilerin tüm görüş ve önerilerini dikkatle değerlendirdiklerini ifade etti.

Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen ve Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş’un; beraberinde Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Turgut Kılıç, Prof. Dr. Mehmet Narlı, Prof. Dr. İbrahim Türkmen ve Genel Sekreter V. Prof. Dr. Sebahattin İkikardeş ile birlikte katıldığı etkinlikte öğrenciler, farklı alanlardaki görüş, talep ve önerilerini dile getirdiler.

Etkinlik süresince öğrencilerden gelen görüş ve önerilerle ilgili notlar alan Rektör Prof. Dr. İlter Kuş’un, katılımları ve önerileri için tüm öğrencilere teşekkür ettiği etkinlik sonrasında öğrenciler adına son sözü alan Öğrenci Konseyi Başkanı Muhammet Mirza Menekşe de kendilerine sunulan fırsat için üniversite yönetimine teşekkür etti. Öğrenci-Rektör Buluşmaları etkinlikleri ilerleyen zamanlarda farklı birimlerin ev sahipliğinde devam edecek.

Editör: Haber Merkezi