BİTTİĞİNDE ÇOK GÜZEL OLACAK

Balıkesir Anafartalar Caddesi üzerindeki eski Sigorta Pasajı ve SSK hizmet binası alanına yapılmakta olan Balıkesir İş ve Ticaret Merkezi inşaatı sürüyor.



İLKAY, İNGİLTEREDE KAZANDI

MEMLEKETİ BALIKESİR'E YATIRDI.

Dünya futbolunun dev kulübü Manchester City'in Balıkesirli yıldız oyucuncusu Ilkay Gündogan'ın sahibi olduğu ticaret merkezi şimdiden dikkatleri çekmeye başladı.

BALIKESİR'İN 10 NUMARALI
MERKEZINDE 5 YILDIZLI OTEL DE VAR


İçerisinde ünlü markaların yanı sıra Hilton otelinin de yer alacağı kompleks tamamlandığında Balıkesir yeni bir cazibe merkezine kavuşacak, 10 numaralı şehre ayrı bir hava katacak.



BELEDİYE 20 MİLYON KAZANDI

Geçen ďönem Büyükşehir Belediyesi SSK'dan 8.6 milyon liraya aldığı alanı 2016'daki ihaleyle ünlü futbolcuya 28 milyon liraýa satmıştı. 

İlkay Gündoğan ise burayı yaklaşık 100 milyon liralık yatırıma dönüştürdü.

ANITLAR KURULU VİZE VERDİ

GÜNİL inşaat şirketi tarafından hazırlanan ve 13 kat olarak tasarlanan proje Tabiat Varlıklarını Koruma ve Anıtlar Yüksek Kurulunun onayını aldıktan sonra, temele kazma vurulmuştu. 40 bin m2'lik alandaki projede 42 işyeri ve 123 ofis bulunuyor. 

BALIKESİR'e ZENGİNLİK KATACAK


Yüzlerce kişiye istihdam yaratması beklenen merkez, Balıkesir ekonomisine de önemli girdi sağlayacak.

Kuvayi Milliye Müzesi, Koca Saat ve Şadırvan'ın da bulunduğu bölgedeki çalışmalar, Balıkesir'in ünlü fotograf sanatçısı Ahmet Esmer'in ojektifine böyle yansıdı.


Balıkesir Ticaret Merkezi'nde çalışmalar son aşamaya geldi. Beş yıldızlı Hilton Otelinnin de içerisinde yer alacağı kompleks 2022 yılı ile birlikte kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Editör: Haber Merkezi