Bandırma Belediyesi'den yapılan açıklama şöyle: 

Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmayı sürdürüyor. Titizlikle hazırlanan gıda kolileri, belediye ekiplerince ilçedeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

Ramazan’da ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere hazırlanan Ramazan kolilerini yerinde inceleyen Belediye Başkanı Tolga Tosun, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara destek olmak amacıyla bu yılda gıda kolileri hazırlayarak dağıttıklarını söyledi.

Başkan Tolga Tosun, “Tüm dünyada ve ülkemizde salgının olumsuz etkileri ekonomik alanda da kendisini gösterirken Belediyemiz, Kaymakamlığımız, Kızılayımız, Bandırma Ticaret Odamız, Bandırma Ticaret Borsamız, Yardım Vakıflarımızın ve birçok hayırsever iş adamımızın katkılarıyla oluşturulan Ramazan erzak kolilerimiz bu zor süreçte ihtiyaç sahibi olan ailelerimize destek sağlamak için hazırlanıp dağıtılıyor. Özenle ve hijyen kurallarına uygun bir şekilde hazırlanan yardım kolilerinin her birinde gıdadan temizlik maddesine kadar pek çok faklı ürün yer alırken kentimizde ihtiyaç sahibi olan ailelerimize Bandırma Belediyesi’nin görevli personelleri tarafından dağıtımları düzenli olarak devam ediyor” dedi.

Editör: Haber Merkezi