TTKK Merkez Birliği Genel Müdürü Özgür Güven ve Hayvansal Üretim Müdürü Serkan Çapacı önce TKK Balıkesir Bölge Birliğine ziyarette bulundular.

Bölge Birliği Müdürü Vedat Altın tarafından Balıkesir, Bursa ve Çanakkale illerindeki kooperatif faaliyetleri hakkında bilgi sunuldu.

Genel Müdür Yardımcısı Özgür Güven, TKK Balıkesir Bölge Birliğine bağlı 788 Sayılı İvrindi ve 308 Sayılı Gökçeyazı Tarım Kredi Kooperatiflerini de ziyaret ederek üreticilerle görüştü. Kooperatif ortakları ile bir araya gelen Güven’e  bölge üreticileri özellikle Balıkesir Kuzusu hakkında bilgi verirken yörede üretilen bitkisel ve hayvansal ürün desenleri ile de bilgi alışverişinde bulunuldu. Güven, üreticilerin hayvan yemleri, küçük ve büyükbaş  hayvan yetiştiriciliği, üretimi ile ilgili sahada karşılaştıkları sorunları dinlerken üreticiler Genel Müdür Yardımcısının ilgisinden duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Bölge Birliğinde personel ile de bir araya gelen Genel Müdür Yardımcısı Özgür Güven Merkez Birliği Genel Müdürlüğünün projelerinden bahsederek Tarım Kredi Kooperatifleri olarak her zaman üreticinin yanında olduklarını ve bundan sonra da yeni projelerde üreticilere çeşitli alternatifler sunacaklarını ifade ettiler.

Kooperatif ziyaret ve toplantılarında Genel Müdür Yardımcısı Özgür Güven’e, Bölge Birliği Müdürü Vedat Altın, Bölge Birliği Müdür Yardımcıları Necati Baydeniz, Selçuk Yavuz ve  Vedat Karademir  eşlik ettiler.

Editör: Haber Merkezi