• DOLAR 32,47 %-0.07
  • EURO 34,70 %-0.80
  • ALTIN 2.435,48 %-0.03
  • BİST100 9.907 %1.96
  • BITCOIN 64.000 %1.2
  • ETHERIUM 3.117 %0.14
20°

Benzin Al Toptan Akaryakıt

Firma Kodu #1301
Sektör Online Satış/Sanal Mağazacılık
Adres Emek Mahallesi Atatürk Caddesi No: 4/2Sancaktepe/İSTANBUL
URL https://benzinal.com.tr/
Şehir/Eyalet Ucar
Eklenme Tarihi 16.05.2023

Toptan Akaryakıt


Akaryakıt otomasyon sistemi ile entegre çalışan Benzin Al, benzin istasyonlarında aracınızdan inmeden kolayca akaryakıt alabilmenizi sağlayan bir mobil ödeme sistemidir.

Akaryakıt dağıtım firmaları tarafından kullanılan akaryakıt harcamaların tek merkezden kontrol altına alınmasını sağlayan bilgisayar destekli bir filo yönetim sistemidir.

Aracınızdan inmeden ve sıra beklemeden akaryakıt almak mı istiyorsunuz? Kredi kartı işlemleri size gereksiz ve uzun mu geliyor? Artık tüm bunlara gerek kalmadan, hızlı, güvenli ve kolay bir şekilde Benzin Al ile akaryakıt alabilirsiniz.


Güvenlik

Benzin Al aracınızdan çıkmadan mobil uygulamanızla ödeme olanağı ile size maksimum güvenlik sağlar.

Benzin Al uygulaması içerisinde kredi kartı bilgileriniz şifrelenerek BDDK izni sahibi olan anlaşmalı bankalar ve kurumlar tarafından muhafaza edilir.

İSEÇ (İş Sağlığı, Emniyet ve Çevre) standartları gereği istasyonlarda telefon kullanılması önerilmemektedir. İSEÇ mezvuatına uygun olarak Benzin Al size ödemelerinizi akaryakıt istasyonundan ayrıldıktan sonra hatırlatarak sizin uygun olduğunuz zamanda ödeme yapmanızı sağlar.

Aracınıza takılacak olan akaryakıt otomasyonu halkası veya kartı ile istasyon tarafından yapılabilecek yanlış yakıt ikmalini engeller.

Bunlar da ilginizi çekebilir