MHP Genel Merkezi'nin de "Büyükşehir belediye başkan adayı" olarak ilan ettiği Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, turlarını hızlandırdı.
Evliliklerinde 50'nci yıllarını kutlayan Başer çiftine Belediye Başkanı İsmail Ok, sürpriz yaptı. Çifti kutlayan Başkan Ok, çiftin kızlarının kendisine elektronik postayla mesaj yollaması sonucu ulaştığını ve bu kutlamayı planladıklarını belirtti.

Kızları Mürşide Özener ile birlikte Başkan Ok’u kapıda karşılayan ve kendisine sıcak bir ilgi gösteren Başer ailesi, "Huzur içerisinde sürdürdüğümüz evliliğimizin 50. yıl dönümündeki mutluluğumuzu, Sayın Belediye Başkanımızla da paylaşmayı arzu ettik. Bunu kendilerine ilettik. Sağ olsunlar gösterdikleri ilgi ve yakınlık bizi çok duygulandırdı. Mutluyuz, kendisine şükran borçluyuz" dedi.
10 yıldan beri yatağa bağımlı halde yaşayan ve Alzheimer hastası olduğu öğrenilen Mehmet Sadık Başer ile eşi Fatma Başer’i ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı İsmail Ok, Başer çiftine sağlık ve mutluluk içerisinde daha nice 50 yıllar diledi.

Başkan Ok, "Evlilikte 50 yılı geride bırakmak, acı ve tatlı günlerde bir ve beraber olmak, hele hele bunu karşılıklı sevgi, saygı ve büyük bir uyum içinde gerçekleştirmek takdire şayan, gıpta edilecek bir durumdur. Sevginizle, saygınızla, sabrınızla, fedakarlığınızla birçok genç çifte güzel bir örnek teşkil ediyorsunuz. Sizleri, kutluyorum. Yuvanızdaki huzurun ömür boyu sürmesini temenni ediyorum. Mehmet bey için de Allah’tan sabır ve şifalar diliyorum" dedi. 
Editör: Haber Merkezi