TAD şubesi tarafından Zağnos Paşa Cami önündeki alanda düzenlenen lokma hayrından çok sayıda vatandaş yararlandı. Anneler derneği şube başkanı Zekiye Seferbey ve yönetim kurulu üyelerinin lokmacı ekibiyle birlikte tezgahın başında bulunun bizzat dağıttığı lokmalar kısa sürede tükendi.

Dernek başkanı Zekiye Seferbey, Kutlu Doğum vesilesiyle yaptıkları lokma hayrını tamamen dernek üyeleri arasında topladıkları paralarla düzenlediklerini söyledi.

Seferbey, ağaç dikme etkinliği planladıklarını ancak havaşartlarından dolayı bunu şimdilik ileri bir tarihe ertelediklerini, önümüzdeki günlerde Susurluk yolu Yeniköy'de kendileri için ayrılan bin ağaçlık alanda mutlaka fidan dikeceklerini bildirdi. TAD Balıkesir Şubesi olarak 12 Mayıs tarihindeki Anneler Günü için 17 Mayıs tarihinde özel bir yemek daveti vereceklerini belirtti.

ANNELERDEN ÇEŞME HAYRATI

Zekiye Seferbey, yine Anneler Derneği olarak Balıkesir Belediyesinin kendilerine gösterdiği iki ayrı yere çeşme hayratı yaptıracaklarını bunlardan birini askerlik şubesinin oraya yaptıklarını, diğerini de Belediyenin göstereceği başka bir yere yaptıracaklarını açıkladı. Bu faaliyetlerin Türk Anneler Derneği başkan ve yönetim kurulu ile tüm dernek üyelerinin verdiği ortak desteğiyle gerçekleştirilmeye çalışıldığı vurgulandı. 
Editör: Haber Merkezi