Balıkesir'in MHP'li Belediye Başkanı İsmail Ok'un, kendisiyle görüşmek üzere makamına gelen iş adamı ve beraberindeki kişilerce darbedildiği öne sürüldü. 

Saat 14.00 sıralarında, randevu aldıkları başkanlık makamına gelen MHP'nin eski il başkan yardımcısı iş adamı Hüseyin Şahingiray ile beraberindeki üç kişi, bir süre görüştükten sonra Ok ile tartışmaya başladı.

Belediye binasının 1. katında bulunan başkanlık odasındaki tartışma, başkan yardımcıları odalarının bulunduğu koridorda devam etti. Tartışmanın büyümesi üzerine, şüphelilerin Başkan Ok ve aynı zamanda Balıkesirspor Kulübü Başkanı olan yardımcısı Tuna Aktürk ile yanında bulunan özel güvenlik görevlilerini darbettikleri ileri sürüldü.

Olay sırasında binadaki bazı camların kırıldığı, kapılara zarar verildiği öğrenildi. Şüpheliler, olay sonrasında belediyeden uzaklaştı.

İhbar üzerine Belediye binasına gelen güvenlik güçleri, olay yerinde incelemelerde bulundu, Ok ile görgü tanıklarının bilgisine başvurdu.

Polis, kimlikleri belirlenen şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatırken, olay sırasında belediye binasındaki güvenlik kameralarının çalışmadığı belirlendi.

Ok'un, Cumhuriyet Savcılığı'na vereceği ifadenin ardından kamuoyunu bilgilendireceği bildirildi.



Editör: Haber Merkezi