Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Demir, demokrasi nöbetinin 11. gününde yaptığı konuşmada "Türk medyasının milli duruşu sayesinde, Türk milletinin devletine ve demokrasiye sahip çıkarak alçaklara haddini bildirdi" dedi.

Demokrasi nöbetinin 11. gününde düzenlenen etkinlikte konuşan Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Demir"Recep Tayyip Erdoğan'ın Başkomutanlığında, sizlerin de sesi, gözü, kulağı olan Türk medyasının Milli Duruşu sayesinde devletine ve demokrasiye sahip çıkarak alçaklara haddini bildirdi, dünya tarihinin kralını yazdı.
Buradan en büyük dersi alması, çıkarması gereken bellidir. Türkiye'yi, Ortadoğu cehennemine dönüştürme gayretindeki Amerika'dır, Almanya'dır, İngiltere'dir, İsrail'dir ders alması gereken.
Biz ne Irak, ne Suriye, ne Tunus ne Mısır, ne Libya halkına benzeriz. Biz Türk'üz. Biz Asımın nesliyiz.
Allah razı olsun Recep Tayyip Erdoğan'dan, öyle bir an gelir, çok sevdiğiniz biri için "Allah benim ömrümden alsın ona versin" dersiniz ya işte böyle dedim 15 Temmuz'da.
Her türlü nifak dolu oyunu bozmada, Cumhurbaşkanımızın çağrısının etkisi çok ama çok büyükmüş demek ki" dedi.

Cumhuriyetin ve Cumhurbaşkanının Türk halkının göz bebeği olduğuna dikkat çeken Başkan Demir, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Başkomutan olmak böyle bir şeymiş, öyleyse selam duruyoruz hep birlikte Başkomutana. Hala düşünüyorum nasıl yapılır böyle alçakça bir hainlik?
Kendi halkına ateş eden, vatandaşların üzerine mermiler yağdıran, devletin kuramlarını işgal edip dağıtan, genel kurul salonunda "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" yazan milletin meclisini savaş uçaklarıyla bombalayan. Nasıl bir ırktır, nasıl bir Müslümandır, nasıl bir gözü dönmüşlüktür, nasıl bir şerefsizliktir, kalleşliktir, adiliktir, caniliktir. Nasıl bir insanlıktır bu akıl erdiremiyorum.
Biz her zaman samimiymişiz, her zaman safmışız, onlara sarılırken başka bir hesabımız yoktu ama onların hep varmış. Meğer paralel bir dünyaları varmış, meğer paralel duyguları varmış. Meğer siz hiçbir zaman kardeş gözüyle bakmamışlar bize.
Şanlı Türk Ordusunu lekeleyen, Türkiye'nin itibarını zedeleme girişimde bulunan ve demokrasiyi, milli iradeyi hiçe sayan bu FETÖ'cü çakalların da affedilecek hiçbir yanı yok.
Vatana hainliği karşılığı idamsa idam, kimse itiraz etmesin, Avrupa'da kendi işine baksın.
Son 15 yılda Cumhuriyet tarihinin en önemli işlerine imza atıldı. Dünyayı kıskandıracak projelere imza attık.
Türk milletinin özgürlüğü ve demokrasiyi nasıl sahiplendiğinin göstergesidir. Bu meydanlar bunun kanıtıdır. O halde demokrasi nöbetine hep birlikte devam,"
Editör: Haber Merkezi