Balıkesir Sanayi Odası (BSO) ile Balıkesir Ticaret Odası (BTO) Başkan ve yönetim kurulu üyeleri Susurluk ve Bandırma’da oda ve borsalara teşekkür ziyaretinde bulundu.

BSO Başkanı İsmail Uğur, Meclis Başkanı Hakan Özdamar ile BTO Başkanı Fahri Ermişler ve yönetim kurulu üyeleri, Susurluk ve Bandırma’da bulunan Oda ve Borsalar ile Susurluk Belediye Başkanı Tahsin Bozoğlu’na ziyarette bulundu. Oda ve Borsa başkanlarının da yer aldığı ziyaretlerde birlikte daha entegre çalışabilmek adına neler yapılabileceği görüşüldüğü belirtildi.

Bandırma Ticaret Borsası laboratuvarlarını gezen BSO ve BTO heyeti Borsa Başkanı Halit Sezgin’den laboratuvar hakkında bilgi aldı. Oda ve Borsalara yapılan ziyaretlerin ardından Bandırma ilçesindeki BSO ve BTO üyelerinden Hicri Ercili Kimyevi Madde ve Petrol Ürünleri A.Ş. ve Kurtsan Medikal Sanayi ve Ticaret A.Ş. firmaları da ziyaret edildi.

Ziyaretlerin bitiminde BSO yönetim kurulu üyesi Süleyman Serdar Can, BSO ve BTO başkanları ile yönetim kurulu üyelerine akşam yemeği verdi.

Editör: Haber Merkezi