Fabrikasyona karşı el emeği ürünleriyle savaşan Balıkesirli yılların iki ustası Dede ve Keresteci, "Kaliteli, uzun ömürlü mobilya isteyen müşteri bizi tercih ediyor" dedi.

Balıkesirli 30 yıllık iki komşu marangoz Mehmet Dede ve Burhan Keresteci, işyerlerini birleştirerek güç birliği yaptı. Ağır Sanayi Bölgesi Tabakhaneler Mevkii'ndeki birbirlerine rakip olan mobilya ve doğrama ustası komşu Mehmet Dede ve Burhan Keresteci, büyük firmalara karşı yaşam savaşı vermek için güçlerini birleştirdi.

BİRLİKTEN GÜÇ DOĞDU

İstanbulluoğlu Sitesi'ndeki atölyelerinde ev ve işyerlerinin mutfak dolaplarından Amerikan kapılarına, yatak odasından çocuk odalarına kadar her türlü ahşap mobilya üretimini birlikte gerçekleştirdiklerini dile getiren Mehmet Dede, "Yaptıkları fabrikasyon üretimleri açtıkları showroomlarda taksit taksit satan büyük firmalara karşı ayakta kalabilmek için iki komşu güç birliğine gittik" diye konuştu.

KALİTELİ VE UZUN ÖMÜRLÜ ÜRÜN

Teknoloji ve seri üretime karşı el emeğiyle kaliteli ürünler ürettiklerini belirten yılların ustaları Dede ve Keresteci, Balıkesir ve çevresinden gelen proje taleplerini en kısa sürede yerine getirmek için müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarını söyleyen Burhan Keresteci, "Hazır ürünlere karşı kullandığımız kaliteli malzemeyle yapılan mobilyaların ömrü daha uzun olduğu için müşteri bizi tercih ediyor" dedi.

ÇIRAK BULMAKTA ZORLANIYORUZ

Sitedeki 100 metrekare kapalı alana sahip işyerlerinde mesleğe gönül vermiş çırak bulma güçlüğü içinde yalnızca iki kişi çalıştıklarını dile getiren ustalar, Balıkesir il merkezinin yanı sıra Körfez bölgesi Edremit, Ayvalık, Burhaniye, Altınoluk yanında Bandırma ve Kepsut gibi ilçelerdeki müteahhit, ev ve işyeri sahiplerinden tavsiye ve beğeni üzerine gelen projeleri müşterilerinin beğenilerine sunduklarını dile getirdi. 

TERCİHİNİZİ EL EMEĞİNDEN YANA KULLANIN

En son Balıkesir Adliyesinin icra dairelerinin dosya dolaplarını yaptıklarını dile getiren tecrübeli ustalar ihtiyaç sahiplerine fabrikasyon ürünler yerine elde işinin ehli titiz esnaf ve sanatkarın el emeğini tercih etmeleri gerektiğini söyledi.

 

Evinizde ve iş yerinizde fabrikasyon üretim yerine tercihinizi el emeği göz nuruyla yapılan ürünleri kullanmak istiyorsanız tercihiniz Dede Mobilya olsun. Dede Mobilya, Ağır Sanayi Bölgesi İstanbulluoğlu Sitesi No: 2 adresinde hizmet veriyor. Dede Mobilya telefonları 0.266.245 79 82...

 

 

Editör: Haber Merkezi