Vali Ahmet Turhan'ın Gümüşçeşme Mahallesi ziyareti sırasında gördüğü,  ayağı kesilen 50 yaşındaki Fayık Demirhan'a "Yardım Edin" talimatıyla harekete geçen Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından alınan akülü tekerlekli sandalye dün teslim edildi.

10 yıldır şeker hastalığıyla mücadele eden Fayık Demirhan ile Vali Ahmet Turhan bir ay önce Gümüşçeşme Mahallesine yaptığı ziyaret sırasında tanıştı. İki buçuk ay önce ayağı hastalığı nedeniyle kesilen Demirhan'a, yardımcı olacağını belirten Vali Turhan, Sosyal Yardımlaşma Vakfı'na talimat vererek, akülü tekerlekli sandalyenin temin edilmesini sağladı. Vakıf tarafından gerekli prosedürler yerine getirilerek sandalye temin edildi.

Akülü tekerlekli sandalye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Süleyman Sayan tarafından Fayık Demirhan’a dün teslim edildi. Teslim aldığı sandalyeye oturan Fayık amca çok duygulandığını ifade ederek, "10 yıldır şeker hastasıyım. Bu nedenle iki buçuk ay önce ayağım kesildi. Devletime, Valimiz Ahmet Turhan beye ve muhtarımız Muammer Özkorkmaz 'a çok teşekkür ederim" dedi.

> Otağ FIRINCIOĞULLARI 

Editör: Haber Merkezi