Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, vizyon projelerini hayata bir bir hayata geçirdiklerini ve Balıkesir'i marka şehir yapmak amacıyla başlattıkları çalışmaların meyvesini almaya başladıklarında bazı çevrelerin, hasetçilerin harekete geçip kara propaganda yapmaya çalıştıklarını, ancak bunlara aldırmadan millet için hizmete devam ettiklerini söyledi. 
Balıkesir'i yalnız Türkiye'de değil, dünyada marka yapacaklarının altını çizen Başkan Uğur, şunları söyledi: 
“Biz bu kadar yatırım yapıp meyvelerini almaya başlayınca bizi hazmedemeyenler, çekemeyenler, hasetçilerimiz var, tabi olacak; onlar da var. 'Bu işler nasıl oluyor ya?' diyorlar. 
Ne yapalım, algı operasyonu yapalım, karalama yapalım diye ortaya çıktılar. 
Edip Uğur Büyükşehir ekibiyle güzel işler yapıyor. Çay Deresi projeyi biz hazırlayıp verdik DSİ ihalesini yaptı, kavşakta da aynı şekilde Karayollarına devrettik. Karayolları 11 milyon lira harcadı, biz de 5 milyon lira harcadık. Şimdi Basri Otel önündeki kavşak düzenlemesi, imalatı hızlı bir şekilde devam ediyor. 
Ne derlerse desinler; tabi bunların içinde şantajcısı var, provakatörü var, nitelikli dolandırıcısı var, yüzsüzü var, arsızı var, utanmazı var, hepsi var. Ama biz hizmete devam ediyoruz. Hiç merak etmeyin Balıkesirliler, Balıkesir'i marka şehir yapacağız. Balıkesir'i yalnız Türkiye'de değil, dünyada marka yapacağız.” 

Editör: Haber Merkezi