Balıkesir Sanayi ve Ticaret Odası seçimleri öncesi 'Balıkesir Değişim Platformu' oy kullanacak üyelere daha etkin tanıtım yapabilmek için dün seçim bürosunu Milli Kuvvetler Caddesi'nde açtı.

"DEĞİŞEN VE GELİŞEN BALIKESİR

İÇİN GELİN OYUNUZU KULLANIN"

Seçim bürosu açılışında konuşan Balıkesir Sanayi Odası Başkan adayı İsmail Uğur, Sanayi Odası seçimlerinin 2 Mayıs'ta yapılacağını hatırlatarak, "Amacımız sadece il merkezinin değil, tüm Balıkesir'in Sanayi Odası olmak. Bugüne kadar seçimlerde yüzde 70 oy kullanmama oranı var. Tüm sanayicilerimizi demokratik hakları olan oylarını kullanmaya davet ediyoruz. Değişen ve gelişen Balıkesir için, değişen Türkiye'ye ve dünyaya ayak uydurabilmek için gelip seçimlere katılın ve destek olun diyoruz. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

ERMİŞLER'DEN ODANIZA

SAHİP ÇIKIN ÇAĞRISI

Ticaret Odası Başkan adayı Fahri Ermişler ise, seçim çalışmalarına başladıklarını ifade ederek, "2 Mayıs'ta Sanayi Odası, 8 Mayıs'ta Ticaret Odası seçimleri olacak. Bizde üyelerimizi sıkı bir şekilde dolaşıyoruz. Seçimlere katılımlarını sağlamak için rica ediyoruz. Ticaret Odası ve Ticaret Odasına üye iseniz gelin oy kullanın ve odanıza sahip çıkın. Bizle birlikte, beraber olun diyoruz. Çalışmalarımız çok iyi gidiyor, çok şükür iyi bir seviyede sürdürüyoruz çalışmalarımızı. Sanayi Odası için bir kaç günümüz kaldı. Haftaya seçimimiz var. Ondan bir hafta sonrada Ticaret Odası seçimleri var. Biz ekip olarak hep birlikte çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah Balıkesir için, üyelerimiz için hayırlısı olur" diye konuştu.

Alkışlar ve dualar eşliğinde yapılan açılışının ardından davetlilere ikramda bulunuldu, Değişim Platformunun Oda seçimleriyle ilgili çalışmaları hakkında bilgiler verildi, adaylar için de oy istendi. Değişim platformu Seçim Bürosunda açılışın ardından cuma namazından sonra da vatandaşlara pilav ve ayran dağıtıldı.

> Otağ FIRINCIOĞULLARI

Editör: Haber Merkezi