Balıkesir Ticaret Odası'nın yeni yönetimi odanın eski yöneticilerine plaket verip, teşekkür etti. BTO Meclis Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir'in kaybedecek zamanı olmadığına dikkat çekerken, BTO Başkanı Fahri Ermişler ise "Bizlere düşen öncelikli görev ilimizde sosyal barışı ve huzuru kalıcı olarak temin etmektir" dedi.

Plaketle uğurlandılar

Balıkesir Ticaret Odası (BTO) Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Yücel Yılmaz'ın nezaretinde gerçekleştirdi. Toplantıda odanın eski yönetim kurulu üyelerine ve meclis başkanına teşekkür plaketi verildi.

BTO Meclis Başkanı Yücel Yılmaz, iş dünyası olarak zorlu bir seçim sürecini geride bıraktıklarını, uzun süre odada görev yapan üyelerin büyük tecrübeye sahip olduklarını ve danışacakları ilk kişilerin kendileri olacağını ifade ederek, "Balıkesir’in ve Balıkesir iş dünyasının kaybedecek zamanı yok. Şimdi zaman ele ele vererek birlikte çalışma ve birlikte başarma zamanıdır " dedi.

Öncelikli görevlerinin Balıkesir'de sosyal barışı ve huzuru kalıcı olarak temin etmek olduğunu söyleyen BTO Başkanı Fahri Ermişler, "Önceki dönem oda yönetimine ihtiyaç duyduğumuz zamanlarda danışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

"BALIKESİR SEÇİMLERDEN ALNININ AKIYLA ÇIKMIŞTIR"

BTO Meclis başkanı Yücel Yılmaz, yaptığı konuşmada Balıkesir iş dünyasına ve kamuoyuna bir mesaj vermeyi arzu ettiklerini ifade ederek, "İş dünyası olarak zorlu geçen bir seçim sürecini geride bıraktık. Adaylar hedefleri doğrultusunda çalışmalarını gerçekleştirdiler. Fakat özellikle seçim günü gerçekleşen görüntü tüm Balıkesir adına memnuniyet verici olmuştur. Balıkesir iş dünyası bu seçimlerden tüm fertleri ile alnının akı ile çıkmıştır. Herkes olgunluk ve hoşgörü ile seçim sürecine katkı vermiştir.Ortaklık kültürünün ve bir arada hareket etme alışkanlığının maalesef yeterli olmadığı ilimizde bu seçimler belki de ilimizin güç birliğine katkı sağlayacaktır."

"KAYBEDECEK ZAMANIMIZ YOK"

Uzun süredir görev yapan üyelerin oda yönetimiyle ilgili büyük bir tecrübeye sahip olduklarının altını çizen Yılmaz, "Bundan böyle meclisimizin çalışmalarıyla ilgili konularda ihtiyaç duyduğumuz zamanlarda şüphesiz danışacağımız ilk kişiler kendileri olacaktır. Buradan vermek istediğim mesaj, Balıkesir’in ve Balıkesir iş dünyasının kaybedecek zamanı olmadığıdır. Seçim yarışının sona erdiğidir. Şimdi zaman el ele vererek birlikte çalışma ve birlikte başarma zamanıdır" dedi.

SOSYAL BARIŞ VE KALICI HUZUR

Meclis üyelerinin bilgi ve becerilerini Balıkesir Ticaret Odası'nın çıkarları doğrultusunda kullanacaklarına ve katkı sağlayacaklarına emin olduğunu belirten Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler ise; "Sayın Meclis Başkanımızın ifade ettiği gibi önceki dönem görev yapan oda yönetimi, konusunda büyük bir bilgi birikimine ve tecrübeye sahiptir. Kendilerine görev yaptığımız süre içinde ihtiyaç duyduğumuz zamanlarda danışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Yaptığımız çalışmalara kendilerinin katkı sağlamasından büyük bir mutluluk duyacağız. Balıkesir’i sosyolojik açıdan tanımlar iken belki de ilk söyleyebileceğim; ilimizde sosyal barışın üst seviyede olduğu ve insanları arasında huzur ortamının varlığıdır. Bizlere düşen öncelikli görev ilimizde sosyal barışı ve huzuru kalıcı olarak temin etmektir" diye konuştu.

"BAŞARIYA KOŞACAĞIZ"

İşbirliği ve birbirine katkı verme kültürüne aracılık edecek bir numaralı özelliğin sosyal barış ve kalıcı huzur olduğuna işaret eden Başkan Ermişler, sözlerini şöyle tamamladı: "Balıkesir iş dünyası işbirliğini devam ettirdiği ve geliştirdiği sürece, şüphesiz sürekli kazanan ve sürekli başarıya koşan konumda olacaktır."

Konuşmaların ardından BTO eski başkanı Mahmut Yavuz, BTO eski yöneticileri Hamza Budak, İsmail Sarsılmaz, Mehmet Çömlekoğlu, Hasan İman, Kamil Ersin Çanga, Mustafa Toksal, Sinan Altan, Emrah Yavaşça, Emre İnce, Özdemir Şengörenoğlu'na plaketleri verildi.

> Otağ FIRINCIOĞULLARI 

Editör: Haber Merkezi