BALIKESİR'in Burhaniye ilçesine çağdaş ve modern Devlet Hastanesi kazandırılmasının önündeki engeller kaldırıldı.
İlçe halkına müjdeyi, AK Partili belediye başkanı Necdet Uysal verdi. 

Burhaniye'ye Devlet Hastanesi yapılması işi, Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü’nce ihaleye çıkıldı.
Belediye Başkanı Necdet Uysal, ihalenin 15 Ekim'e yapılacağını bildirdi. Uysal, ilçenin uzun yıllar ihtiyacına cevap verecek yeni sağlık tesisinin 6 katlı betonarme yapı (2 kat Bodrum+Zemin+3) olacağını açıklandı. Sağlık Bakanlığı, ihalere şartnamesindre iş bitim süresini ise 800 takvim günü olarak belirdi.
UYSAL: SÖZ VERDİK YERİNE GETİRİYORUZ
Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal,  Burhaniyelilere, yeni bir devlet hastanesinin yapılması konusunda çalışacağının sözünü verdiğini hatırlatarak, şunları söyledi: 
“ilçemize yapılacak olan yeni hastane binası yapım işi ihalesi ile ilgili haber bizi oldukça sevindirdi. Burhaniye’mizin, senelerdir yeni bir hastaneye ihtiyacı olduğunu vurguluyorduk. Mevcut hastanemiz sürekli gelişen ve büyüyen Burhaniye’mize yanıt vermemekte, çağın teknolojileri karşısında geri kalmaktaydı. Göreve gelmeden önce Burhaniye için yeni bir hastanenin ilçeye kazandırılacağı konusunda söz vermiştik ve sözümüzü yerine getirmek için gerek şahsım gerekse bizi Ankara’da temsil eden büyüklerimiz bu konunun sıkı takipçisi olduk ve sonunda istediğimizi aldık. 15 Ekim’de hastanemizin bina yapım işi ihale ediliyor. Bu süreçte yanımızda olan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Tüm halkımıza hayırlı uğurlu olsun.” 
Editör: Haber Merkezi