BALIKESİR amatör kümü takımlarından Dursunbey Belediyesporlu bazı oyuncu ve teknik adamların içerisinde bulunduğu araç, Dursunbey-Kepsut yolu Eyüpbükü mevkiinde takla attı. 
Kazada Kaleci Antrenörü Ahmet Şakir Karakoç hayatını kaybederken Kamil Gürpınar ise ağır yaralandı. Araçta bulunan Ahmet Zahit Yanık, Fatih Bulaç ve Mehmet Bolu ise hafif şekilde yaralandı.
Dursunbey'den Balıkesir'e gelmekte olan 31 AND 89 plakalı araç Kepsut Eyüpbükü mevkiindeki virajı aldıktan sonra, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yaklaşık 200 metre sürüklendi. 
Kazada ağır yaralanan kaleci antrenörü Ahmet Şakir Karakoç getirildiği Balıkesir Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 
Kamil Gürpınar ise, yapılan ilk müdahalenin ardından yakınlarının talebiyle Ayvalık Devlet Hastanesi yoğun bakım servisine sevk edildi.
Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, üzücü kazanın ardından Balıkesir'e gelerek hastanede ziyaret ettiği yaralıların durumu hakkında bilgi aldı. Bahçavan'ın hayli üzgün olduğu gözlendi. 

Bu arada, üzücü kaza, Dursunbey Belediyespor camiasını yasa büründürdü. Kulüp Başkanı Yusuf Turhan, "Arkadaşlarımız çok büyük bir kaza geçirmişler. Ahmet Şakir Karakoç maalesef kurtarılamadı. Ağır yaralanan Kamil Gürpınar'ın ise şuuru kapalı. Şu an için hayati bir tehlikesi bulunmuyor. Diğer yaralı kardeşlerimizin ise durumları iyi. Ahmet hocamızı kaybettiğimiz için çok üzüntülüyüz. Ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz" mesajını paylaştı. 
Editör: Haber Merkezi