Duba Plajı: Cunda Adası’na geçerken hemen sağ tarafta görebileceğiniz küçük bir belediye plajı.

Badavut Plajı: Ayvalık’ta en duru kıyıya sahip. Özellikle erken saatlerde gidildiğinde çok sakin oluyor.

Şirinkent Spor Kulübü: Kulübe ait olan bu plaj kulübün üyeleri ve çevresindeki sitelerden gelenler tarafından tercih ediliyor. Üyelik sistemi ve referans ile giriliyor.

Çamlık Koyu, Paşalimanı: Ayvalık Belediyesi’nin işlettiği bir plaj. Çamlık Koyu’ndaki Paşalimanı’nın manzarası güzel, denizi muhteşem, fiyatları da oldukça makul.

Ortunç Koyu: Cunda’daki Ortunç Koyu. Milli Park sınırları içinde olduğundan Ortunç’ta halk plajı bulunmuyor. Bu nedenle yüzmek için bu koydaki otelin plajından ya da çevresindeki kamp alanlarından yararlanılıyor.

Patriça Koyu: Cunda Adası’nın Patriça koyu, kumlu ve sığ deniz sevenler için en ideal yerlerden biri. Koyda farklı işletmeler olduğu için şezlong kiralanabiliyor, yeme içme hizmeti de alınıyor.

Çataltepe Plajı: Cunda’nın plajlarından olan Çataltepe, berrak ve tertemiz denizi ile ünlü. Genellikle rüzgarlı bir yapısı olsa da toplu taşıma ile de gidilebiliyor.

Sarımsaklı Plajı: 14 kilometre uzunluğundaki Sarımsaklı plajının yüzmeyi yeni öğrenen kişiler için de oldukça ideal bir denizi var. Sahili tamamen kumla kaplı şemsiye şezlong derdi neredeyse hiç olmuyor.

Editör: Haber Merkezi