TÜRKİYE'nin en uzun soluklu şiir etkinliklerinden 'Suçıktı Şiir Akşamları', bu yıl 19. kez gerçekleştiriliyor. Dursunbey'de 14-15 Temmuz günlerinde düzenlenecek şiir buluşması, bu yıl daha dolu ve heyecan verici bir programa sahip.

Etkinlik, 14 Temmuz'da Ahmet Edip Başaran'ın yöneteceği, Mustafa Akar ve Zeynep Arkan'ın katılımcı olduğu "Şiir Neyi Olur Şairin?" başlıklı açık oturumla başlayacak. Aynı gün yapılacak diğer oturumda, Hüseyin Akın'ın yöneteceği "Edebiyat ve Ahlak: Edebiyat Ortamlarında Yozlaşma veya Alan Kirlenmesi" konulu panelin katılımcıları ise Gonca Özmen, Mustafa Muharrem, Alper Gencer ve Zeki Bulduk.

14 Temmuz akşamı gerçekleşecek Şiir Akşamı'nda ise şairler İhsan Deniz, Haydar Ergülen, Ercan Yılmaz, Şakir Kurtulmuş, Zeynep Arkan, Osman Özbahçe, Fatma Çolak, Vural Kaya, Mustafa Akar, Emel Özkan, Mustafa Köneçoğlu, Ali Emre, Sait Yavuz, Hüseyin Karaca şiirlerini okuyacak.

19'uncu Suçıktı Şiir Akşamları, 15 Temmuz'da Ali Sali'nin yöneteceği; Şaban Abak, Ercan Yılmaz, Mehmet Aycı, Furkan Çalışkan'ın katılacağı "Şair Gözüyle Şiir Şölenlerine Eleştirel Bir Bakış: Artıları ve Eksileriyle Şiir Etkinlikleri" konulu atölye çalışmasıyla sona erecek.

Editör: Haber Merkezi