Karma ve yağlı ciltler için tasarlanmış ürünlerin başında Bioderma Sebium geliyor. Bioderma’nın en etkili ürünü olan Sebium; özellikle yağlı ciltlerde oluşan akne ile siyah noktaların arındırılmasında kullanılıyor. Cildin doğal görünümüne kavuşabilmesi için öncelikle düzenli olarak temizlenmesi gerekir. Makyaj kalıntıları ya da dış etkenlerin cilt üzerinde bıraktığı kirlerden arındırılması şarttır. Aksi halde cilt üzerinde gözeneklerin tıkanması ve buralarda sivilce oluşumu kaçınılmaz olacaktır.

Ürün; yağ oranını dengeleyerek cildin aşırı yağdan kaynaklanan sorunlarına çözüm bulmak için üretilmiştir. Sabunun cildi kurutma özelliği bulunsa da Bioderma Sebium’da sabun katkı maddeleri yer almadığı için cildin kuruması söz konusu değildir. Antibakteriyel olması da sivilce oluşumuna engel olmaktadır.

Bioderma Sebium Kullanım Önerileri

Bioderma Sebium; günde iki kez kullanılmalıdır. Sabah ve özellikle akşamları cilt, kirlerden temizlenmelidir. Daha sonra cilt hafif bir şekilde nemlendirilmeli ve ürün hafif yapılacak bir masajla cilde yedirilmesi gerekir. Karma ve yağlı ciltler için en uygun temizlik ürününe ulaşabilmek için https://www.kozmela.com/bioderma-sebium sayfamızı inceleyebilir ve en uygun fiyat avantajından faydalanabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi