1980’li yıllarda yayınlanmış bir çizgi film olarak bilinen Transformens filminde birçok farklı karaktere yer verilmiştir. Oldukça ilgi gören bu çizgi film 5 ayrı bölüm olarak çekilmiştir. Tüm bu bölümlerde kahraman olan farklı özelliklere sahip robotlar iyi ve kötü özelliklere sahiptirler. Bu film karakterleri olarak adlandırılan Autobot ve Deception olarak ayrılarak farklı isimlerde yansıtılmıştır.

Tüm bu filme ait karakterlerin çocuklar tarafından oldukça sevilmesi bu alanda üretim gerçekleştiren oyuncak firmalarını da harekete geçirmiştir. Bu alanda üretilen Transformers oyuncakları filme ait karakterleri birebir yansıtmaktadır. Bu oyuncak modelleri arasında yer alan optimus modeli robotlar alanında başını döndürme özelliğine sahiptir.

Transformers Oyuncakları Modelleri

Çoğunlukla erkek çocuklarının hayran olduğu bu oyuncak modelleri Cyberverse büyük figür, mini figürler, tek adımda dönüşebilen özellikli figür, gibi modellerde üretilen bu Transformers oyuncakları oldukça büyük ilgi görmektedir. Şimdilerde Transformens 5 optimus prime ses dönüştürücü olarak üretilen yeni teknoloji robot oyuncak modeli en çok tercih edilen oyuncak modellerindendir. Transformers oyuncakları ürünlerinin tüm modelleri için https://www.oyuncakbiziz.com/transformers sitesinden yararlanabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi