Balıkesir Büyükşehir Belediyespor tekerlekli sandalye basketbol takımının başarılı iki yıldız oyuncusu Esra Kırlı ile Alper Şentürk dünya evine girdi.
Beş yıldır Belediyespor’un başarısı için ter döken iki milli basketbolcunun Nefes Bahçe'deki düğün töreninde genç çifti arkadaşları ve Belediyespor yöneticileri yalnız bırakmadı. 
Bedensel engelli iki basketbolcunun mutluluğu gözlerinden okunurken, günlük yaşamlarının birer parçası olan tekerlekli sandalyeleri üzerinde karşılıklı dans etmeleri davetlileri hem duygulandırdı, hemde gururlandırdı.
Alper teşekkür etti
Balıkesir'de ve basketbol camiasında sevilen bir isim olan Alper Şentürk, düğün töreniyle ilgili duygularını paylaşırken, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına şu mesajla teşekkür etti: 
"Bugün daha iyi anladım böyle özel gününde yanında olanların senin için ne kadar önemli olduğunu. tekrardan teşekkür ederim herkese. bir kez daha bizleri yalnız bırakmadıkları için... Hepinizi çok ama çok seviyoruzzzz.." (Fotoğraflar: Nigar Afacan)


Editör: Haber Merkezi