"Balıkesir Altıeylül Serdar Metin’i Bekliyor" başlığıyla aldığı yazısında Özpelitoğlu, şunları kaydetti:

Öğretmen bir baba ve öğretmen bir annenin evladı olan Serdar Metin cana yakın ve sevimli kişiliğiyle henüz çocuk yaşlarda iken mahallesinde kendisini sevdirmiş ve yaşıtları arasında temiz karakteri ve üstün meziyetleriyle temayüz etmiş bir insandı. Annesi Naciye ablamızla birlikte bizim eve benim annemi ziyarete geldiklerinde Serdar’ı sever ve inşallah ileride vatanına milletine faydalı hizmetlerde bulunur diye düşünür ve dua ederdik.

Balıkesir Altıeylül ilköğretim Müdürü Sn. Mustafa Metin’in oğlu Serdar Metin’in yine Altıeylül ilçemizden Belediye Başkan adayı olacağı kimin aklından geçerdi ki.

(Önemli Not : Ankara’dan güvenilir kaynaklardan aldığım bilgilere göre Serdar Metin’in Altıeylül Belediye Başkan adayı olması %99 virgül 99 kesin görünüyor.)

Özellikle yurtdışında pek çok Başkent ve şehirlerde çağdaş şehircilik alanında hizmetleri olan Mimar Serdar Metinle şehrimizin örnek bir şehir olacağını şimdiden müjdelemek isterim. 

Modern Şehircilik üzerine uzman bir insan olan Serdar Metin aynı zamanda tarım, hayvancılık ve sanayı konusunda da şehrimize çağ atlatacak projelere imza atacaktır inşallah.

Şehir merkezine ve kırsal alanlarda tüm geçim kaynaklarının geliştirilmesi yönünde yapacağı atılımlar yanı sıra gençlik, kadın, sağlık ve kültürel alanlarda da yepyeni projelerinin olduğunu haber aldığımız Serdar Metin ilkokulu Alihikmetpaşada, Orta ve Liseyi Muharrem Hasbi Koray Lisesinde okumuş, Üniversiteyi müteakiben mimar olarak iş hayatına atılmıştır.

Balıkesir’imize ayrı bir renk ayrı bir heyecan katacağına inandığımız Serdar Metin’in Ak Parti Belediye Başkan adaylığını şimdiden kutlar yapacağı hizmetlerinde başarılar dilerim.

Gazeteci Yazar: Nevzat Özpelitoğlu 
 

Editör: Haber Merkezi