BAŞKAN AVCI’DAN 4 BÜYÜK PROJE DAHA
Altıeylül'de kısa zamanda büyük işlere, kalıcı eserlere imzasını atan AK Partili Belediye Başkanı Hasan Avcı, açılışı için geri sayıma geçilen Altıeylül Kültür Merkezi,  Plevne Kapalı Pazar Yeri, Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi ve ALGEM inşaatlarında Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey  ile birlikte incelemelerde bulundu. Avcı, Balıkesir bölgesinde 4 büyük projesi devam eden tek belediye olduklarını söyledi.

AYNI ANDA 4 PROJENİN YAPIMI DEVAM EDİYOR
4 büyük yatırımla ilgili bilgilendirmede bulunan Başkan Avcı’ya Ak Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey eşlik etti.

Projeler ile ilgili bilgilendirmede bulunan Avcı, “4 büyük projemizin yapımı devam ediyor. Altıeylül Kültür Merkezi, önceki dönem Ümraniye Belediye Başkanı hemşehrimiz Hasan Can Başkanımızın katkılarıyla belli bir seviyeye gelmişti. Bizde yarım kalan inşaatımız için Kültür Bakanlığımız ile bir protokol yaparak inşaatın devam etmesini sağladık. Şuan yapım çalışmaları devam ediyor. İnşallah bittiğinde ilçemize ve şehrimize çok önemli ve ihtiyaç duyulan bir eseri kazandırmış olacağız” dedi.

PLEVNE KAPALI PAZAR YERİ 7 GÜN HİZMET VERECEK
Plevne Kapalı Pazar Yeri ile ilgili de konuşan Başkan Avcı, “ Plevne Kapalı Pazar Yeri projemiz Plevne mahallemize ve tüm civar bölgeye ciddi değer katacak. İnşallah bittiğinde son derece modern, 7 gün hizmet verecek bir tesisi ilçemize kazandırmış olacağız”. ifadesini kullandı.

ALTIEYLÜL’ÜMÜZDE SAĞLIKLI NESİLLER YETİŞECEK
Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ve Ak Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey’in diğer durağı Bahçelievler Mahallesinde yapımı hızla süren Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi oldu.

Buradaki incelemelerin ardından açıklamada bulunan Başkan Avcı, “ Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksinin temelini 31 Ağustos’ta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun teşrifleriyle atmıştık. İnşaat hızla ilerliyor, şuan da kaba inşaatları bitmek üzere. Kompleks özellikle gençlerimize önemli hizmetler verecek. Bizler gençlerimizin eğitim ve spor alanında eksiklerinin giderilmesi noktasında önemli işler yapıyoruz. Gençlerimizi önemsiyor, onları geleceğimizin, cennet ülkemizin birer teminatı olarak görüyoruz. İçerisinde yarı olimpik kapalı yüzme havuzundan, kütüphanesine, kafeteryasından yeşil alanlarına kadar bir çok sosyal alanı barındıran, her yaştan vatandaşımıza hizmet verecek olan tesisimiz bittiğinde sosyal Belediyecilik anlamında bir çok ihtiyacı karşılamış olacak.” diye konuştu.

ALTIEYLÜL’ÜN ŞEFKAT ELİ ALGEM
Baykan ile vekil, son olarak Altıeylül Belediyesinin ve Başkan Hasan Avcı’nın vizyon projesi olan Algem inşaatında incelemelerde bulundu. 

Sosyal ve kültürel projelerde öncü durumda olduklarını belirten başkan Avcı,  Plevne Millet Kıraathanesi, Sultan Alparslan Kültür Evi ve Sabri Uğur Millet Kıraathanesi ve Parkı’nı ilçele kazandırdıklarını hatırlattı. Avı şöyle konuştu:

"Şimdi de yapımı süren 4 büyük projemiz var. Bunlardan birisi de ALGEM. Biz Algem’i sosyal Belediyecilikte zirvede olarak görüyoruz. Algem'i kendi yerimize taşıyarak hem fonksiyonlarını artıraceğız hem de hizmetlerimizi daha geniş bir alana yaymış olacağız. Algem birimimiz tüm Türkiye’ye örnek olacak şekilde çalışıyor. Kurulduğu günden bu yana yaklaşık 26 bin aileye yardım elini uzatmış durumda. Belediyemizin şefkat eli Algem bundan sonrada her şartta vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edecek.” . 

CANBEY: ALTIEYLÜL GÖZ KAMAŞTIRIYOR
Ak Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey de, “Altıeylül’ün çalışkan Belediye Başkanı Hasan Avcı ile bugün yapımı süren projeleri gezdik. Bundan önce ilçeye kazandırılan birbirinden değerli projeleriyle birlikte yapımı süren projelerde bittiğinde bambaşka bir Altıeylül çıkacak karşımıza. Başkanımız Hasan Avcı’yı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi