Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Balıkesir'e geldi. 

Kurum, havaalanında Vali Hasan Şıldak, Milletvekili Adil Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran ve diğer ilgililer tarafından karşılandı.

BALIKESİR'İN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİREN PROJELER

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 10 numaralı şehrin vizyoner başkanı Yücel Yılmaz'ın daveti üzerine geldiği Balıkesir'de, Çay Deresi ve Çamlık Rekreasyon alanlarıyla, yeniden şekillendirilecek Toplu Taşıma Merkezi, Zağnos Paşa Camii ve Kent Meydanında incelemede bulundu.

Tarihi Caminin bahçesine Çınar fidanı dikti. Belediye Başkanlarıyla toplantı  yaptı, Valilik ve AK Parti il teşkilatını ziyaret etti. Türkiye'nin Parlayan Yıldızı Balıkesir'e yeni yatırım müjdeleri verdi.

2 MAHALLE İÇİN KENTSEL 
DÖNÜŞÜM PROJESİ RAFTAN İNDİ

BALIKESİR il merkezindeki Aķıncılar ile roman vatandaşlarımızın yoğunluklu olarak yaşadığı Gümüşçeşme mahallesi ve Avlu karşısındaki eski sanayi bölgesiyle ilgili KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ yeniden gündemde... Bakan Kurum, bu projelerle ilgili çalışmaların, kentsel dönüşüm uygulanacak bölgelerdeki mülk sahiplerinin rızasının alınması üzerine yeni yılla birlikte başlatılacağını açıkladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, yapımı devam eden çalışmalar hakkında yerinde ve projeler üzerinde bilgi paylaşımında bulunduğu Kurum'a, şehrimize olan  ilgisi ve desteği karşılığında şükranlarını sunup Yağcıbedir Halısı hediye etti.

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Balıkesir'i ziyaretinin anısına Bakan Kurum'a, ALGEM kursiyerlerince yapılan tabloyu hediye etti.

Editör: Haber Merkezi